Koop tickets online

Voorverkoop

LET OP: De bestelde kaarten worden per post naar u toegestuurd, dit kan enkele dagen duren. Bedankt voor uw begrip.

Kaarten bestellen

Online kaarten bestellen, hoe werkt het?

Het online bestelformulier voor entreekaarten bestaat uit 4 pagina's. Als eerste kiest u het aantal entreekaarten, combikaarten, kinderkaarten en/of tribunekaarten. Op de volgende pagina wordt gevraagd naar uw persoonsgegevens, deze zijn nodig voor de verzending van de bestelde entreekaarten. Daarna wordt gevraagd uw bestelling te controleren, waarbij akkoord moet worden gegaan met de algemene voorwaarden. Na stap 3 start het betaalproces via iDeal. Als de betaling is afgerond komt u terug op onze site en is de bestelling afgerond. U krijgt natuurlijk ook nog een overzicht van de bestelling en wij zorgen dat de kaarten zo snel mogelijk worden opgestuurd.

Hoe te betalen?

De betaling dient te worden voldaan met iDeal.

Wat kost het?

Bij het online bestellen van kaarten wordt €2,- aan administratiekosten gerekend. De kaarten worden per post naar u toegestuurd. Dit bedrag is maar éénmalig per bestelling, of u nu 1 of 20 kaarten besteld.

De voorverkoopkaarten

Entree parcours: € 6,50 i.p.v. € 8,00 aan de kassa.
Uw voordeel: € 1,50

Entree parcours 4 t/m 12 jaar: € 1,50 i.p.v. €2,50 aan de kassa
Uw voordeel: € 1,00
Kinderen tot en met 3 jaar gratis entree.

Combikaart = entree parcours en tribunekaart: € 11,00
Uw voordeel: € 4,50

Tribune Eindhovenseweg: € 7,50

Welke kaarten moet ik bestellen?

Als u langs het parcours naar de parade wil kijken heeft u per persoon een entreekaart nodig. Kinderen t/m 3 jaar hebben geen entreekaart nodig.

Wilt u plaatsnemen op een tribune, dan bent u het meest voordelig uit met een combikaart. Deze is geldig als entreekaart én als tribunekaart. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bent u het voordeligst uit als u een losse tribunekaart van €7,50 en een entreekaart van €1,50 koopt. Voor kinderen t/m 3 jaar heeft u geen entreekaart nodig, maar wel een tribunekaart. Deze kunt u ook bij uw bestelling opgeven.

Voorbeeld 1: U heeft een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen, de kinderen zijn 3 en 6 en 13 jaar oud en u wilt plaatsnemen op de tribune. Hiervoor heeft u dan 3 combikaarten, 1 entreekaart voor 4 t/m 12 jaar en 2 tribunekaarten nodig. De totale kosten zijn €51,50 (3x€11,- + 1x€1,50 + 2x€7,50 + €2,- administratiekosten) en u bespaart in de voorverkoop €12,50.
Voorbeeld 2: U komt met een groep van 6 volwassenen en 3 kinderen van 2, 4 en 14 jaar oud en u wilt aan het parcours gaan staan. Hiervoor heeft u 7 entreekaarten nodig, 6 volwassenen + 1 kind van 14 en 1 entreekaart voor 4 t/m 12 jaar. De totale kosten zijn €49,00 (7x€6,50 + 1x€1,50 + €2,- administratiekosten) en u bespaart in de voorverkoop €9,50.

Vragen?

Als u na uw bestelling geen mail van ons heeft ontvangen of u heeft een andere vraag over de voorverkoop, neem dan contact op via kaartverkoop@corsovalkenswaard.nl

Kaarten bestellen

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
14 juli 2017 Ontwerper aan het woord (buurtschap Leenderweg)
"Villa Volta, een spannend, dreigend spektakel van bokkenrijders in volle vaart, op weg naar rijkdom!"
lees meer >
Frans van Best Memorial
24 juni 2017 Oldtimer rit - Frans van Best Memorial tijdens Corso Valkenswaard (inschrijving gestart)
Na een geslaagde eerste editie in 2015 vindt ook dit jaar op zondag 10 september de Frans van Best Memorialrit plaats. Heb je een old timer, een klassieker die iedereen mag zien? Schrijf je nu in!
lees meer >
Corso logo
24 juni 2017 Ontwerper aan het woord (buurtschap Wilhelmina)
"De grote blikvanger van Polles Keuken is de grote machine die midden in het restaurant staat en om de zoveel tijd op hol slaat"
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Google+