't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020

Zaterdagprogramma 8 september

2 september 2018

Kunst Kitsch & Corso

Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. De buurtschappen kunnen juist in het corsoweekend alle hulp gebruiken. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt. 

Corso taxatie

Genieten van wat je hebt. De kleine dingen, maar zo betekenis vol. Voor jou heeft het zijn grote waarde, maar misschien heeft het nog veel meer waarde. Kom je waarde volle spulletjes taxeren op zaterdag 8 september in de grote tent op de markt. Art dumay uit Nuene verzorgt als gerenommeerd taxatie bureau de taxaties. 

Eén object laten taxeren kost € 2,50, twee objecten 4 Euro en drie objecten 5 Euro.

Tevens kun je snuffelen om nieuwe persoonlijke schatten te vinden tussen allerlei curiosa dat in de tent aangeboden wordt. Lianne rijkers exposeert met keramiek. De taxaties kun je volgen tijdens een smakelijke wijnproeverij (mogelijk gemaakt door PLUS in Dommelen) en talentvolle zangpresentatie van de talenten van Chelsea Foreman.

KIKA

Tijdens deze middag kunnen er klompjes geschilderd worden, deze worden gebruikt als sleutelhanger.  Een klompje schilderen kost € 2,50. Deze bijdrage wordt geschonken aan Stichting KIKA. 

Kunst Kitsch & Corso - Zaterdagprogramma Corso Valkenswaard 2018


DahliaRun

Zaterdag 8 september vindt er weer een kleurrijke funrun plaats op een deel van het parcours van Corso Valkenswaard. Totale lengte is 4,5 kilometer. De start is om 19.00 uur.

Aanmelden DahliaRun
Aanmelden verplicht en kun je hier doen.

Corso Valkenswaard Dahliarun 2018

Wil je meer weten over de DahliaRun 2018?

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >
Corso logo
9 september 2019 Uitslag Corso Valkenswaard 2019
De uitslag en alle prijzen van Corso Valkenswaard 2019
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+