Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Corso radio & TV

De parade is op zondag 11 september ook via live (online) tv te zien! Deze uitzending wordt verzorgd door Centrum Valkenswaard Radio & TV. 

Corso radio & TV - Corso Valkenswaard 2021

Hoe ziet het programma er op hoofdlijnen uit:

Een week voor het Corso & Cultuur Festival wordt er zowel door CentrumRadio Valkenswaard (103.3 FM) als de VOS (107.4 FM) via radio aandacht besteed aan het corso.

Vanaf vrijdagmiddag 9 september 12.00 uur gaat de VOS live radio uitzenden vanuit diverse bouwlocaties. Deze radio uitzending duurt tot en met zaterdagnacht. Verzoeknummers kunnen dan ingediend worden via whatsapp nummer 06-46556789 of via mail priknacht@vosfmradio.nl

Live op TV

Zondag 11 september live tv vanaf 12.00 tot 18.00! Via het Corso Valkenswaard Facebook kanaal en de website http://bloemencorso.stream/. In samenwerking met CentrumRadio & TV.

Een leuke manier om toch het corso gevoel in huis te halen. Ook mensen die wat minder goed ter been zijn kunnen zondag de objecten en parade ook online zien. Heb je een Smart TV? Ga dan naar het Facebook kanaal van Corso Valkenswaard en kijk vanuit thuis, je verzorgingstehuis of waar dan ook gezellig mee. We zijn niet voor niets 't gezelligste dahliafeest van Brabant!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
19 september 2022 Wat vond jij van het Corso & Cultuur Festival 2022?
Net als vorig jaar hebben we een online enquête gemaakt. We zijn heel nieuwsgierig naar jouw mening. Of je nu bouwer, bezoeker, vrijwilliger, sponsor etc. bent wil je ons helpen?
lees meer >
Corso logo
11 september 2022 Buurtschap Hazestraat - Het rode lawaai winnaar 2022
Buurtschap Hazestraat met hun wagen Het Rode Lawaai was de grote winnaar van de parade. Naast de 1e plaats wonnen zij ook nog de Paradeprijs en Innovatieprijs.
lees meer >
Corso logo
11 september 2022 De parade live op tv!
Op zondagmiddag 11 september wordt de parade live uitgezonden. In samenwerking met Centrum Radio & TV Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
9 september 2022 Belangrijke info op een rijtje
Er is veel te doen dit weekend. Een overzicht met handige informatie.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn