't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Dagprogramma zondag 9 september

Overzicht van activiteiten op corso zondag

Corso Valkenswaard een leuk en gezellig dagje uit voor jong en oud. De parade van diverse jeudwagens en 14 bloemencorso wagens is natuurlijk het hoogtepunt van Corso Valkenswaard op zondag 9 september 2018. De buurtschappen zijn met het thema ZO! CORSO geinspireerd door de winnaars uit de periode 1953 tot en met 1993. Oude winnaars in een compleet nieuw jasje!

De programmaflyer is hier al te bekijken! 

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+