Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Programmaboek

Tijdens het Corso & Cultuur Festival gebruik maken van een digitaal programmaboekje? Het digitaal programmaboekje van Corso Valkenswaard en De Hofnar is geschikt voor elke smartphone en tablet. In het programmaboekje vind je informatie over de corsoweekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september.

Bekijk het digitaal programmaboekje hier! 

Gratis programmaboek!

Het evenement is gratis en het programmaboek ook. Er zijn al gedrukte programmboekjes te krijgen bij VVV aan de Markt in Valkenswaard en De Hofnar in Valkenswaard en vanaf maandag 5 september in alle corsotenten in Borkel, Dommelen en Valkenswaard. Uiteraard zijn er in het corsoweekend zelf ook boekjes te krijgen bij diverse dahlia-objecten in het centrum.

Bloem
Laatste nieuws
thema-2023
19 mei 2023 Ontwerpen 2023
Ontwerpen Corso & Cultuur Festival 2023: Hocus Focus “Het is niet wat het lijkt”. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
thema-2023
18 mei 2023 Ontwerppresentatie Hemelvaart 2023
Alle ontwerpen van de jeugd, bouwgroep Handen Ineen en de buurtschappen worden tijdens Hemelvaart op donderdag 18 mei gepresenteerd. Het thema van het komende Corso & Cultuur Festival is: Hocus Focus “Het is niet wat het lijkt”.
lees meer >
Corso logo
22 maart 2023 Word financieel bloemenspelmeester van Corso Valkenswaard?
Zet jij jouw cijfermatig inzicht in voor het gezelligste corso event van Brabant!?
lees meer >
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn