Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
6 t/m 8 september 2024

Corso maak je samen met... Doe Week Dommelen

10 augustus 2013

Bloemencorso Valkenswaard bestaat 60 jaar en wat is er dan leuker dan een feestje vieren. Doe Week Dommelen en Bloemencorso Valkenswaard sloegen de handen in een. Samen maakten zij een programma om alle deelnemers van de Doe Week kennis te laten maken met Bloemencorso.

DoeweekEr werd geplakt, geschilderd en geprikt. Bloemencorsotenten werden bezocht, daar werd gelast en geplakt. Op vrijdag werden de dahlia's op de kunstwerken geprikt en 's avonds bij het kampvuur kon iedereen zien hoe hard er deze week gewerkt was.

De kunstwerken zullen ook tijdens het corso tentoongesteld worden bij de Hofnar. Voor alle winnaars van de Doe Week heeft het corso een Kids VIP arrangement beschikbaar gesteld in samenwerking met de Hofnar.
Doeweek
Op vertoon van het bandje mogen de kinderen plaats nemen op de Kids VIP tribune aan de Peperstraat op de 2e zondag van september. Zij zullen door de Hofnar verwend worden met een hapje en een drankje. Ook aan de ouders wordt gedacht, naast de Kids VIP is volop gezelligheid.

Voor meer foto's zie facebook

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Publieksprijs! Wie vind jij de winnaar?
Jouw stem telt? Stemmen kan op zondag 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur. Alle publiekstemmen worden bij elkaar opgeteld en vormen de winnaar van de Publieksprijs.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn