Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
6 t/m 8 september 2024

Plus geeft meer... corsoplaatjes!

29 juni 2013

Ter ere van het 60 jarig bestaan van Bloemencorso Valkenswaard biedt Plus Korner in samenwerking met Stichting Bloemencorso de mogelijkheid om corsoplaatjes te sparen. Ieder buurtschap staat met foto's van roemrijke wagens uit de afgelopen 60 jaar en een groepsfoto vermeld in het boek. Daarnaast zijn er afbeeldingen opgenomen van het bouwseizoen en het evenement. 

De spaaractie zal lopen van 15 juli tot en met 8 september (corsozondag). Bij elke 10 euro aan besteding en bij extra aanbiedingen worden sets van 3 corsoplaatjes weggegeven. Op zaterdag 31 augustus zal er bij de Plus in Dommelen een ruildag georganiseerd worden.

De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtige verzamelboek. Door de geweldige medewerking van Guido Reijnders teksten en Rondom Media vormt het geheel een prachtig aandenken aan 60 jaar Valkenswaards Bloemencorso.

Wij zijn er trots op Bern Korner en zijn team deze corsodroom werkelijkheid laat worden.

De beschikbaar gestelde verzamelboeken zullen op maandag 8 en donderdag 11 juli door Bernd Korner en Stichting Bloemencorso Valkenswaard aan de corsobouwers in de 14 tenten uitgereikt worden. Uiteraard is het verzamelboek ook verkrijgbaar bij Plus Korner.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Publieksprijs! Wie vind jij de winnaar?
Jouw stem telt? Stemmen kan op zondag 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur. Alle publiekstemmen worden bij elkaar opgeteld en vormen de winnaar van de Publieksprijs.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn