Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Kwalleballen

24 maart 2014

Binnengekomen post – 6 manieren om mee te doen aan Kwalleballen

Zondag 13 april wordt er in Dommelen voor de 22e keer geKwallebald. Op verzoek van de Kwallebal-organisatie informeren we jullie over de 6 manieren om mee te doen.

  1. Heb je al ingeschreven? Had je dan ook al gehoord van de gratis Kwal-training bij Rugbyclub The Vets? http://www.vets.nl/over/kwallenballen/
  2. Nog niet ingeschreven, maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan nu in via http://kwalleballen.blogspot.nl/p/inschrijven.html (eerst meer weten? http://kwalleballen.blogspot.nl/search/label/inschrijving)
  3. Muziekliefhebber? Dit jaar hebben we zowel de vrijdag als de zaterdag een Night Before Kwalleballen met vier coverbands die dingen naar een plek op het hoofdpodium. Volg het blog op kwalleballen.blogspot.nl en facebook voor het laatste nieuws.
  4. Social geek? Like je onze facebook-pagina al? Dan mis je zeker niks https://www.facebook.com/kwalleballen. En als je hem gaat liken, share dan meteen een berichtje? Dan werkt de olievlek op zijn best.
  5. Prijs winnen? Maak dan een Kwalselfie (dat is iedere selfie waarop je jezelf niet te serieus neemt), plaats die op www.facebook.com/kwalleballen en verzamel zoveel mogelijk likes. De 5 “Meest Gelike-ten” kunnen op zondag de 13e een pitcher gratis bier of frisdrank aan de Kwalbar halen.
  6. Niets voor jou? Misschien heb je vrienden of vriendinnen die meer met het modderfestival hebben. Mail deze mail gerust door.
Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
16 december 2023 Nieuwjaarsreceptie
We nodigen al onze corsovrijwilligers uit om een toost te brengen op een nieuw corsojaar!
lees meer >
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn