Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
6 t/m 8 september 2024

Foodstock festival

Eten, drinken en muziek

Na een geslaagde kick-off van Foodstock afgelopen juli in Eindhoven op het TU/e terrein, is het creatieve foodtruckfestival nu uitgenodigd door de organisatie van het Corso Valkenswaard! In het weekend van 12 en 13 september zullen de foodtrucks het Frans van Bestpark aan de Statie in Valkenswaard overnemen.

Foodstock Festival Valkenswaard

Zowel op zaterdag als zondag kunnen jong en oud genieten van eten, drinken en muziek in dit mooie park. Het gratis toegankelijke festival (Je betaalt op zondag alleen entree voor toegang tot het corso-parcours) hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve food trucks de basis van het grote openluchtrestaurant.

Ook dit keer is de locatie weer prachtig; het Frans van Bestpark ligt in het centrum van Valkenswaard en past met haar grasweide en oude bomen perfect bij Foodstock. Het is makkelijk te bereiken en heeft in de directe omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de tweede editie is er weer ruimte voor een muzikale programmering. Op zaterdag zullen er milde en dansbare deephouse klanken klinken uit de speakers, de zondag is het domein van de vinyl jockey’s, die zowel oude als nieuwe muziek ‘ouderwets’ van vinyl zullen draaien. Als de zon achter de horizon verdwijnt mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock. Wanneer Foodstock 's avonds sluit, kunnen liefhebbers nog ’n afsluitend dansje wagen in de Fantast of de Willem II op de Statie.

Foodstock richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten. Denk hierbij aan nostalgische kermisattracties zoals een echte ouderwetse draaimolen, een zweefmolen, springkussens en worden er ook oude tractoren met salonwagens opgesteld in het park. Op zondag eindigt hier ook de Frans van Best Memorial: de oldtimertocht die door het Corso Valkenswaard wordt georganiseerd.

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Publieksprijs! Wie vind jij de winnaar?
Jouw stem telt? Stemmen kan op zondag 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur. Alle publiekstemmen worden bij elkaar opgeteld en vormen de winnaar van de Publieksprijs.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn