Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Foodstock festival

Eten, drinken en muziek

Na een geslaagde kick-off van Foodstock afgelopen juli in Eindhoven op het TU/e terrein, is het creatieve foodtruckfestival nu uitgenodigd door de organisatie van het Corso Valkenswaard! In het weekend van 12 en 13 september zullen de foodtrucks het Frans van Bestpark aan de Statie in Valkenswaard overnemen.

Foodstock Festival Valkenswaard

Zowel op zaterdag als zondag kunnen jong en oud genieten van eten, drinken en muziek in dit mooie park. Het gratis toegankelijke festival (Je betaalt op zondag alleen entree voor toegang tot het corso-parcours) hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve food trucks de basis van het grote openluchtrestaurant.

Ook dit keer is de locatie weer prachtig; het Frans van Bestpark ligt in het centrum van Valkenswaard en past met haar grasweide en oude bomen perfect bij Foodstock. Het is makkelijk te bereiken en heeft in de directe omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de tweede editie is er weer ruimte voor een muzikale programmering. Op zaterdag zullen er milde en dansbare deephouse klanken klinken uit de speakers, de zondag is het domein van de vinyl jockey’s, die zowel oude als nieuwe muziek ‘ouderwets’ van vinyl zullen draaien. Als de zon achter de horizon verdwijnt mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock. Wanneer Foodstock 's avonds sluit, kunnen liefhebbers nog ’n afsluitend dansje wagen in de Fantast of de Willem II op de Statie.

Foodstock richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten. Denk hierbij aan nostalgische kermisattracties zoals een echte ouderwetse draaimolen, een zweefmolen, springkussens en worden er ook oude tractoren met salonwagens opgesteld in het park. Op zondag eindigt hier ook de Frans van Best Memorial: de oldtimertocht die door het Corso Valkenswaard wordt georganiseerd.

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >
Corso logo
2 november 2022 Thema presentatie 2023! Zaterdag 5 november
Zaterdag 5 november presenteert Corso Valkenswaard het nieuwe thema. De presentatie vindt plaats in Theater De Hofnar. Ben jij er bij?
lees meer >
Corso logo
28 oktober 2022 Juryrapport Corso Valkenswaard 2022
Wat vond de jury van de corsowagens? Wat was goed en wat zijn de tips?
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn