Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
6 t/m 8 september 2024

Frans van Best Memorial

Toertocht voor klassieke auto's

Klassieke auto banner 1

Op zondagochtend 13 september 2015, voorafgaande aan de dahliaparade, organiseert Corso Valkenswaard in samenwerking met Retrolegends de 1e Frans van Best Memorial. Dit is een recreatieve toertocht voor oldtimers. Aansluitend is er een oldtimer tentoonstelling en uiteraard het Corso Valkenswaard zelf.

Het thema van het Corso dit jaar is 'Te mooi om weg te gooien'. Iets dat zeker geldt voor de prachtige klassieke auto's die zullen meedoen. Daarom is er gekozen voor deze uitbreiding van het toch al brede Corso-programma.

Deelnemers worden verzocht om aansluitend aan de toertocht hun auto tentoon te stellen binnen het parcours van het bloemencorso. In ruil daarvoor krijgen alle inzittenden gratis toegang tot het evenement (normaliter €8,00 pp) en ontvangt iedere chauffeur een setje waardebonnen voor een hapje en drankje bij de foodtrucks in het Frans van Best Park. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de voorwaarden voor deelname.

Bezit je een mooie, klassieke auto waarmee je graag aan de tocht wilt meedoen?

LET OP: Inschrijven wordt op prijs gesteld, maar is niet strikt noodzakelijk. Wilt u meerijden, dan kunt u zich ook op zondagochtend tussen 9.00 en 10.30 melden bij Retrolegends aan de Vest 24A in Valkenswaard.

Schrijf je dan nu in >

Problemen met inschrijven? Andere vragen? Mail dan naar socialmedia@corsovalkenswaard.nl

klassieke auto banner 2

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Publieksprijs! Wie vind jij de winnaar?
Jouw stem telt? Stemmen kan op zondag 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur. Alle publiekstemmen worden bij elkaar opgeteld en vormen de winnaar van de Publieksprijs.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn