Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Frans van Best Memorial

Toertocht voor klassieke auto's

Klassieke auto banner 1

Op zondagochtend 13 september 2015, voorafgaande aan de dahliaparade, organiseert Corso Valkenswaard in samenwerking met Retrolegends de 1e Frans van Best Memorial. Dit is een recreatieve toertocht voor oldtimers. Aansluitend is er een oldtimer tentoonstelling en uiteraard het Corso Valkenswaard zelf.

Het thema van het Corso dit jaar is 'Te mooi om weg te gooien'. Iets dat zeker geldt voor de prachtige klassieke auto's die zullen meedoen. Daarom is er gekozen voor deze uitbreiding van het toch al brede Corso-programma.

Deelnemers worden verzocht om aansluitend aan de toertocht hun auto tentoon te stellen binnen het parcours van het bloemencorso. In ruil daarvoor krijgen alle inzittenden gratis toegang tot het evenement (normaliter €8,00 pp) en ontvangt iedere chauffeur een setje waardebonnen voor een hapje en drankje bij de foodtrucks in het Frans van Best Park. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de voorwaarden voor deelname.

Bezit je een mooie, klassieke auto waarmee je graag aan de tocht wilt meedoen?

LET OP: Inschrijven wordt op prijs gesteld, maar is niet strikt noodzakelijk. Wilt u meerijden, dan kunt u zich ook op zondagochtend tussen 9.00 en 10.30 melden bij Retrolegends aan de Vest 24A in Valkenswaard.

Schrijf je dan nu in >

Problemen met inschrijven? Andere vragen? Mail dan naar socialmedia@corsovalkenswaard.nl

klassieke auto banner 2

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >
Corso logo
2 november 2022 Thema presentatie 2023! Zaterdag 5 november
Zaterdag 5 november presenteert Corso Valkenswaard het nieuwe thema. De presentatie vindt plaats in Theater De Hofnar. Ben jij er bij?
lees meer >
Corso logo
28 oktober 2022 Juryrapport Corso Valkenswaard 2022
Wat vond de jury van de corsowagens? Wat was goed en wat zijn de tips?
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn