Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Ontwerppresentatie 2016 tijdens Hemelvaart

25 april 2016

Op donderdag 5 Hemelvaartsdag vindt weer de jaarlijkse ontwerppresentatie plaats! Alle buurtschappen presenteren dan hun nieuwe ontwerp. Het thema van dit jaar is "Fantastische Visioenen" (Vrij naar Jheronimus Bosch 1516-2016). Vanaf eind vorig jaar zijn de ontwerpers en/of ontwerp werkgroepen van elk buurtschap weer druk bezig geweest om hun eigen visioen te creëren.

De buurtschappen hebben hun best weer gedaan om mooie ontwerpen te maken. De ontwerpen kun je vanaf 13.00 uur tot en met 17.30 uur bewonderen op de Statie (Frans van Beststraat) in Valkenswaard.

Uitreiking Ontwerpprijs
Tijdens de ontwerp presentatie wordt ook de Ontwerpprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar de buurtschap met het mooiste ontwerp. Vorig jaar sleepte buurtschap Kerkakkers deze prijs in de wacht. Wie wint dit jaar de eerste te vergeven prijs van 2016?

Kom langs op Hemelvaart en bekijk gratis alle ontwerpen. Het belooft in Valkenswaard weer een mooi en kleurrijk corso te worden!


Meld je nu aan ook voor onze nieuwsbrief, 6 maal per jaar informeren wij je over het Corso in Valkenswaard! http://www.corsovalkenswaard.nl/nieuwsbrief

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
16 december 2023 Nieuwjaarsreceptie
We nodigen al onze corsovrijwilligers uit om een toost te brengen op een nieuw corsojaar!
lees meer >
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn