't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard

19 maart 2019

Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen in rap tempo. Dat vraagt om goed na te denken over het corso van de toekomst. We willen dit graag samen met jou doen. Op zaterdagmiddag 30 maart (14.00 tot in 17.00 uur) gaan we er eens goed voor zitten. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?

Vernieuwen met respect voor en behoud van traditie
Corso Valkenswaard kent een rijke traditie, vele honderden wagens zijn al door de straten van Valkenswaard gegaan. Elk jaar zijn honderden vrijwilligers actief om “ ’t gezelligste dahliafeest van Brabant” te realiseren. Hier zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk om samen met alle betrokkenen naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het corso er in de toekomst uit? Welke dingen moeten behouden blijven? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Hoe geven we het corso een mooie en gezonde toekomst?

We hebben de handen ineen geslagen met Rabobank De Kempen. Met hun nieuwe programma voor vrijwilligersorganisaties “Rabobank Verenigingsondersteuning” zijn we erin geslaagd om professionele begeleiding te krijgen. We organiseren een creatieve en leuke middag om de basis te leggen voor de toekomst van Corso Valkenswaard. We gaan kijken naar de kracht van het corso: waar zijn wij als corso heel erg goed in? Wat maakt ons corso zo bijzonder? Welke dingen mogen nooit veranderen? En vervolgens gaan we (jullie) brainstormen over de toekomst. 

Ben je bezoeker en wil je meedenken?
We vinden het belangrijk om de mening van bezoekers van ons evenement te horen. Of je nu één keer bent geweest of elk jaar trouwe bezoeker bent. Jouw mening telt! Stuur je contactgegevens naar communicatie@corsovalkenswaard.nl en het liefst een korte motivatie. Je ontvangt daarna een reactie met meer info over de brainstormmiddag. 

Wie nodigen we nog meer uit?
We nodigen voorzitters van buurtschappen, B&W gemeente Valkenswaard, afvaardiging van de werkgroepen, sponsoren/partners én bezoekers uit om met ons mee te denken. Zodat we zoveel mogelijk verschillende visies op het corso in beeld hebben.

Graag tot 30 maart!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+