't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Mindervaliden plaatsen Corso Valkenswaard

20 augustus 2018

We hebben een speciale plaats voor mindervaliden en/of mensen in een rolstoel. Zij kunnen de parade bekijken aan de Frans van Beststraat (uitgaansgebied De Statie) tegenover restaurant Etenswaard. Op deze plek zijn 30 plaatsen beschikbaar. Bij Etenswaard is een invalidentoilet aanwezig.

Invaliden plekken Corso Valkenswaard 2017

Liever zittend van het bloemencorso genieten?
Vindt u het fijn om te zitten? Dan kunt u gebruik maken van de zittribunes aan de Markt in Valkenswaard. Kaarten kunt u eenvoudig online bestellen of (laten) afhalen in één van de corsotenten of het VVV kantoor aan de markt.

Rustige plek op het parcours?
Wij hebben ook vragen gekregen of er wat rustige stukken zijn op het parcours omdat sommige kinderen/mensen niet tegen teveel prikkels kunnen of omdat ze niet rijen dik naar het corso willen kijken. Het laatste stuk van het parcours: Bakkerstraat en Peperstraat zijn de rustigste plekken met ook enkele horeca gelegenheden. Met name de Markt, Eindhovenseweg en de Frans van Beststraat zijn drukke plekken mede vanwege de horeca.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+