't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Op de koffie bij... buurtschap Leenderweg

26 augustus 2018

Nog 2 weken tot het corso. Alle buurtschappen zijn met man en macht aan het werk om hun wagen op tijd af te krijgen. Deze week waren we "Op de koffie bij…" buurtschap Leenderweg.

Buurtschap Leenderweg is druk aan het bouwen aan hun wagen “De mens ontdekt de wereld”. Deze wagen is geïnspireerd op de wagen van buurtschap Kompas (1972). Ze hebben een hele eigen draai gegeven aan de manier waarop de wereld ontdekt wordt. Op verschillende manieren wil de buurtschap laten zien hoe de mens vandaag de dag de wereld ontdekt.

Zien hoe ze dit in een wagen hebben weten uit te beelden? Haal snel je kaarten in de tent of bestel ze op www.corsovalkenswaard.nl.

Kan je niet wachten tot zondag? De komende dagen en in het prikweekend (corsoweekend) kan je al ZO! CORSO sfeer proeven en een handje meehelpen in de tenten!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+