't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Zaterdagprogramma 8 september

2 september 2018

Kunst Kitsch & Corso

Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. De buurtschappen kunnen juist in het corsoweekend alle hulp gebruiken. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt. 

Corso taxatie

Genieten van wat je hebt. De kleine dingen, maar zo betekenis vol. Voor jou heeft het zijn grote waarde, maar misschien heeft het nog veel meer waarde. Kom je waarde volle spulletjes taxeren op zaterdag 8 september in de grote tent op de markt. Art dumay uit Nuene verzorgt als gerenommeerd taxatie bureau de taxaties. 

Eén object laten taxeren kost € 2,50, twee objecten 4 Euro en drie objecten 5 Euro.

Tevens kun je snuffelen om nieuwe persoonlijke schatten te vinden tussen allerlei curiosa dat in de tent aangeboden wordt. Lianne rijkers exposeert met keramiek. De taxaties kun je volgen tijdens een smakelijke wijnproeverij (mogelijk gemaakt door PLUS in Dommelen) en talentvolle zangpresentatie van de talenten van Chelsea Foreman.

KIKA

Tijdens deze middag kunnen er klompjes geschilderd worden, deze worden gebruikt als sleutelhanger.  Een klompje schilderen kost € 2,50. Deze bijdrage wordt geschonken aan Stichting KIKA. 

Kunst Kitsch & Corso - Zaterdagprogramma Corso Valkenswaard 2018


DahliaRun

Zaterdag 8 september vindt er weer een kleurrijke funrun plaats op een deel van het parcours van Corso Valkenswaard. Totale lengte is 4,5 kilometer. De start is om 19.00 uur.

Aanmelden DahliaRun
Aanmelden verplicht en kun je hier doen.

Corso Valkenswaard Dahliarun 2018

Wil je meer weten over de DahliaRun 2018?

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+