't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Zaterdagprogramma 8 september

2 september 2018

Kunst Kitsch & Corso

Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. De buurtschappen kunnen juist in het corsoweekend alle hulp gebruiken. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt. 

Corso taxatie

Genieten van wat je hebt. De kleine dingen, maar zo betekenis vol. Voor jou heeft het zijn grote waarde, maar misschien heeft het nog veel meer waarde. Kom je waarde volle spulletjes taxeren op zaterdag 8 september in de grote tent op de markt. Art dumay uit Nuene verzorgt als gerenommeerd taxatie bureau de taxaties. 

Eén object laten taxeren kost € 2,50, twee objecten 4 Euro en drie objecten 5 Euro.

Tevens kun je snuffelen om nieuwe persoonlijke schatten te vinden tussen allerlei curiosa dat in de tent aangeboden wordt. Lianne rijkers exposeert met keramiek. De taxaties kun je volgen tijdens een smakelijke wijnproeverij (mogelijk gemaakt door PLUS in Dommelen) en talentvolle zangpresentatie van de talenten van Chelsea Foreman.

KIKA

Tijdens deze middag kunnen er klompjes geschilderd worden, deze worden gebruikt als sleutelhanger.  Een klompje schilderen kost € 2,50. Deze bijdrage wordt geschonken aan Stichting KIKA. 

Kunst Kitsch & Corso - Zaterdagprogramma Corso Valkenswaard 2018


DahliaRun

Zaterdag 8 september vindt er weer een kleurrijke funrun plaats op een deel van het parcours van Corso Valkenswaard. Totale lengte is 4,5 kilometer. De start is om 19.00 uur.

Aanmelden DahliaRun
Aanmelden verplicht en kun je hier doen.

Corso Valkenswaard Dahliarun 2018

Wil je meer weten over de DahliaRun 2018?

Bloem
Laatste nieuws
Corso 2018 thema
10 september 2018 Stadsebergen grote winnaar Corso Valkenswaard
Van jong tot oud, van publiek tot jury. Iedereen was het er over eens. Buurtschap Stadsebergen was de winnaar van het corso!
lees meer >
Corso 2018 thema
7 september 2018 Kaartverkoop (met korting, online en aan de kassa)
Kan ik online kaarten bestellen? Is er ook verkoop op zondag? Waar kan ik kaarten halen? Alles in één overzicht
lees meer >
Corso 2018 thema
4 september 2018 Een super gezellig en bomvol randprogramma
Corso Valkenswaard, 't gezelligste dahliafeest van Brabant! Daar hoort natuurlijk een leuk, gevarieerd, muzikaal en vooral gezellig randprogramma bij. Op 12 plaatsen aan het parcours is de hele middag veel (muzikale) gezelligheid te vinden.
lees meer >
Corso 2018 thema
2 september 2018 Zaterdagprogramma 8 september
Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+