't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard

19 maart 2019

Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen in rap tempo. Dat vraagt om goed na te denken over het corso van de toekomst. We willen dit graag samen met jou doen. Op zaterdagmiddag 30 maart (14.00 tot in 17.00 uur) gaan we er eens goed voor zitten. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?

Vernieuwen met respect voor en behoud van traditie
Corso Valkenswaard kent een rijke traditie, vele honderden wagens zijn al door de straten van Valkenswaard gegaan. Elk jaar zijn honderden vrijwilligers actief om “ ’t gezelligste dahliafeest van Brabant” te realiseren. Hier zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk om samen met alle betrokkenen naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het corso er in de toekomst uit? Welke dingen moeten behouden blijven? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Hoe geven we het corso een mooie en gezonde toekomst?

We hebben de handen ineen geslagen met Rabobank De Kempen. Met hun nieuwe programma voor vrijwilligersorganisaties “Rabobank Verenigingsondersteuning” zijn we erin geslaagd om professionele begeleiding te krijgen. We organiseren een creatieve en leuke middag om de basis te leggen voor de toekomst van Corso Valkenswaard. We gaan kijken naar de kracht van het corso: waar zijn wij als corso heel erg goed in? Wat maakt ons corso zo bijzonder? Welke dingen mogen nooit veranderen? En vervolgens gaan we (jullie) brainstormen over de toekomst. 

Ben je bezoeker en wil je meedenken?
We vinden het belangrijk om de mening van bezoekers van ons evenement te horen. Of je nu één keer bent geweest of elk jaar trouwe bezoeker bent. Jouw mening telt! Stuur je contactgegevens naar communicatie@corsovalkenswaard.nl en het liefst een korte motivatie. Je ontvangt daarna een reactie met meer info over de brainstormmiddag. 

Wie nodigen we nog meer uit?
We nodigen voorzitters van buurtschappen, B&W gemeente Valkenswaard, afvaardiging van de werkgroepen, sponsoren/partners én bezoekers uit om met ons mee te denken. Zodat we zoveel mogelijk verschillende visies op het corso in beeld hebben.

Graag tot 30 maart!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+