't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning

31 december 2018

Bestuurlijk heeft Corso Valkenswaard de boel op orde. Een nieuwe voorzitter (Gabriella Buijs), diverse secretariële taken worden opgepakt door Suzan Smetsers en Kim van der Elst is vanuit werkgroep Jeugd toegevoegd aan het stichtingsbestuur. 

Corso Valkenswaard bestaat al meer dan 65 jaar. Vanuit een bevrijdingsfeest, hebben we decennia lang samen met de buurtschappen en vele vrijwilligers gewerkt aan een mooie jaarlijkse traditie, altijd op de tweede zondag in september! Daar zijn we trots op. Als bloemencorso heb je te maken met vele vrijwilligers, partners, sponsoren, gemeente, buurtbewoners en natuurlijk onze bezoekers! Wensen veranderen, wet- en regelgeving nemen toe, het publiek heeft andere en hogere verwachtingen. Bloemencorso wagens zijn verandert van statistische wagens tot bewegende spektakelstukken met live muziek en entertainment. Corso Valkenswaard is een dagje uit geworden, waarbij gezelligheid centraal staat. 

Rabobank Verenigingsondersteuning Corso Valkenswaard 

Het is goed en nodig om regelmatig te kijken hoe nu verder. Rabobank De Kempen is al jaren een trouwe partner. In maart 2018 heeft Rabobank Nederland de Rabobank Verenigingsondersteuning in het leven geroepen. De insteek is om verenigingen en stichtingen professioneel te begeleiden zodat uitdagingen van nu zorgen voor een gezonde basis voor de toekomst. Na het indienen van een pitch, een persoonlijke toelichting en een kennismaking met een afvaardiging van Corso Valkenswaard kunnen we melden dat Corso Valkenswaard één van de 7 vrijwilligersorganisaties is die deel neemt aan Rabobank Verenigingsondersteuning. 

Op donderdag 29 november 2018 was er feestelijke opening met de directie van Rabobank De Kempen en de 6 andere vrijwilligersorganisaties. Vanaf maart 2019 wordt Corso Valkenswaard professioneel begeleid en gaan we met een brede afvaardiging van corso betrokkenen in gesprek om samen een beeld te vormen van de uitdagingen en kansen voor ons mooie evenement. We vinden het belangrijk om ook bezoekers te betrekken en vooral te horen bij dit proces. Heb jij ooit Corso Valkenswaard bezocht, ben je niet actief binnen het corso en wil je meedenken en praten op zaterdagmiddag (14.00 tot 17.00uur) 30 maart 2019 mail dan je contactgegevens en een korte motivatie naar communicatie@corsovalkenswaard.nl. Elke mening telt!

PS. Buurtschappen, werkgroepen, partners, sponsoren en andere direct betrokkenen krijgen nog een persoonlijke uitnodiging!

Fijne jaarwisseling en een gezellig en kleurrijk 2019 toegewenst!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+