't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Gabriella Buijs nieuwe voorzitter Corso Valkenswaard

25 oktober 2018

Vanaf zaterdag 3 november is Gabriella Buijs de nieuwe voorzitter van Stichting Bloemencorso Valkenswaard. Op dinsdag 23 oktober hebben buurtschappen tijdens de voorzittersvergadering afscheid genomen van Chantal Dielis-Vermeulen. Tevens is op dat zelfde moment afscheid genomen van bestuurslid Erwin Dielis, welke de afgelopen vijf corso’s de portefeuille evenement (alle activiteiten rondom het corso met diverse samenwerkingspartners) gedragen heeft.

Bedankt Chantal
Met gepaste trots nemen het corsobestuur en de Valkenswaardse corsogemeenschap afscheid van Chantal. Chantal was voorzitter vanaf juli 2012 tot en met september 2016 en hielp al snel het corso weer vooruit in de periode mei 2017 tot en met nu.

Chantal blikt terug: “De afgelopen 7 corso’s heb ik hele mooie, bijzondere momenten mee mogen maken. Het was een eer de vertegenwoordiging en het gezicht te mogen zijn van dit prachtige evenement met al even mooi buurtschappen en bouwers”. Na haar afscheid 2 jaar geleden, heeft ze het evenement en de organisatie gestabiliseerd. “Het is goed dat een evenement met een status en omvang als Corso Valkenswaard geïnspireerd en vernieuwend blijft. Dan is het goed om na zeven mooie jaren een stapje terug te doen en mij bezig te gaan houden met waar mijn corsohart ooit is beginnen te kloppen: corsobouwen”.

Kennismaking Gabriella Buijs

Gabriella kent het Valkenswaardse corso als bezoeker, maar is ook een jaar als bouwer actief geweest. In het dagelijkse leven is ze directeur van een basisschool. Deze rol vervult ze door altijd de kinderen, leerkrachten en het geven van goed onderwijs centraal te laten staan. In haar vrije tijd is ze al jaren actief als penningmeester, bestuurslid en draait ze winkeldiensten bij de Wereldwinkel in Valkenswaard.

Twaalf jaar geleden is Gabriella naar Valkenswaard verhuisd. “Ik heb me gelijk zeer welkom gevoeld in Valkenswaard, later bij de Wereldwinkel en ook bij het Corso,” vertelt Gabriella enthousiast. Met haar bestuurlijke ervaring en enthousiasme heeft het bestuur alle vertrouwen in een prettige samenwerking. Gabriella blikt alvast vooruit: “Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben als voorzitter. Ik heb zin in het voorzitterschap van zo’n club bevlogen en betrokken vrijwilligers en kijk er naar uit om Corso Valkenswaard nog meer als cultureel evenement op de kaart van Brabant te zetten.”

Tijdens de thema presentatie 2019 op zaterdagmiddag 3 november kan iedereen kennismaken met Gabrielle Buijs.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+