't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Mindervaliden plaatsen Corso Valkenswaard

20 augustus 2018

We hebben een speciale plaats voor mindervaliden en/of mensen in een rolstoel. Zij kunnen de parade bekijken aan de Frans van Beststraat (uitgaansgebied De Statie) tegenover restaurant Etenswaard. Op deze plek zijn 30 plaatsen beschikbaar. Bij Etenswaard is een invalidentoilet aanwezig.

Invaliden plekken Corso Valkenswaard 2017

Liever zittend van het bloemencorso genieten?
Vindt u het fijn om te zitten? Dan kunt u gebruik maken van de zittribunes aan de Markt in Valkenswaard. Kaarten kunt u eenvoudig online bestellen of (laten) afhalen in één van de corsotenten of het VVV kantoor aan de markt.

Rustige plek op het parcours?
Wij hebben ook vragen gekregen of er wat rustige stukken zijn op het parcours omdat sommige kinderen/mensen niet tegen teveel prikkels kunnen of omdat ze niet rijen dik naar het corso willen kijken. Het laatste stuk van het parcours: Bakkerstraat en Peperstraat zijn de rustigste plekken met ook enkele horeca gelegenheden. Met name de Markt, Eindhovenseweg en de Frans van Beststraat zijn drukke plekken mede vanwege de horeca.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+