't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!

29 mei 2019

Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen. Buurtschappen en bouwgroepen hebben zich laten inspireren door het thema: Bravo! Brabant. Komt u ook de ontwerpcreaties bekijken?

Waar en wanneer?
Hemelvaartsdag is traditiegetrouw het moment waarop alle ontwerpen wereldkundig worden gemaakt. Corsobouwers en ontwerpers hebben zich laten inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode ná 1944. Vanaf 13.00 uur zijn alle ontwerpen te bewonderen aan de Frans van Beststraat (tegenover Du Commerce). 

Uitreiking Ontwerpprijs 2019!
Om 15.00 uur wordt de Ontwerpprijs door burgemeester de heer Ederveen en voorzitter Gabriella Buijs van Corso Valkenswaard uitgereikt. De Ontwerpprijs is bedoeld voor de buurtschap welke de beste vertaling van het thema in zijn/haar ontwerp heeft bedacht.

Gezelligheid tijdens de ontwerppresentatie Hemelvaart 2018

Corso knutselmiddag
De werkgroep “Jeugd” zorgt er tijdens de ontwerppresentatie voor dat kinderen kunnen kleuren, informatie gedeeld wordt over deelname aan de Jeugdparade en er is meer informatie over een nieuwe corso activiteit knutselmiddag op woensdag 3 juli.

Graag tot 30 mei! 

Hieronder de foto's van de ontwerppresentatie 2018

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+