't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Op de koffie bij... buurtschap Kompas

14 augustus 2018

De meeste zomervakanties zitten er op. De corsotenten worden drukker bevolkt. Het bloemencorso komt dichter en dichterbij. Er moet nog voldoende werk verzet worden. Voor ons een mooie gelegenheid om weer Op de Koffie te gaan... dit keer bij buurtschap Kompas. Zij bouwen dit jaar de wagen: "Het lot van Atlantis'. In 1988 de winnende wagen van buurtschap Reisvenne Oranje.

Ontwerp buurtschap Kompas - Het lot van Atlantis Corso Valkenswaard 2018 

De mythische Atlantis was een weelderige stad, maar de inwoners namen het voor lief. De goden strafte die hoogmoed af en Poseidon maakte dat Atlantis overspoeld werd en verdween in de golven.

Precies 30 jaar geleden bezegelde Reisvenne Oranje het lot van Atlantis. Maar heeft Atlantis ooit bestaan? Ligt er ergens op de zeebodem een verzonken stad? Dankzij Kompas komt de stad in 2018 wederom bovendrijven. Laat je overspoelen door een bloemenzee...

Oproep:
Buurtschap Kompas zoekt mensen die een aantal keren per week bijvoorbeeld zouden willen komen lassen, staal buigen, vormgeven, kartonnen, papier machen, helpen met koffiezetten, de jeugd begeleiden, een praatje maken, collecteren, volprikken van de wagen in het prikweekend, of helpen op het bloemenveld met schoffelen, plukken, rooien en schoon knippen van knollen.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >
Corso logo
9 september 2019 Uitslag Corso Valkenswaard 2019
De uitslag en alle prijzen van Corso Valkenswaard 2019
lees meer >
Corso logo
6 september 2019 Corso selfie podium!
Opening Corso Valkenswaard selfie podium op vrijdag 6 september om 17.00 uur! Tegenover Weerderhuys.
lees meer >
Corso logo
4 september 2019 Corso Valkenswaard Prikmunt
Nieuw! De allereerste Corso Valkenswaard Prikmunt. Dit collectors-item wil je toch hebben?
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+