't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Op de koffie bij... buurtschap Leenderweg

26 augustus 2018

Nog 2 weken tot het corso. Alle buurtschappen zijn met man en macht aan het werk om hun wagen op tijd af te krijgen. Deze week waren we "Op de koffie bij…" buurtschap Leenderweg.

Buurtschap Leenderweg is druk aan het bouwen aan hun wagen “De mens ontdekt de wereld”. Deze wagen is geïnspireerd op de wagen van buurtschap Kompas (1972). Ze hebben een hele eigen draai gegeven aan de manier waarop de wereld ontdekt wordt. Op verschillende manieren wil de buurtschap laten zien hoe de mens vandaag de dag de wereld ontdekt.

Zien hoe ze dit in een wagen hebben weten uit te beelden? Haal snel je kaarten in de tent of bestel ze op www.corsovalkenswaard.nl.

Kan je niet wachten tot zondag? De komende dagen en in het prikweekend (corsoweekend) kan je al ZO! CORSO sfeer proeven en een handje meehelpen in de tenten!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+