't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Thema 2019: Bravo! Brabant!

3 november 2018

Met als ondertitel…75 jaar vrijheid…een verwijzing naar de viering van 75 jaar vrijheid in september 2019 (Valkenswaard viert dat op 17 september).

Thema 2019 - Bravo! Brabant Corso Valkenswaard

De opdracht
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.

Wat gaat er bijvoorbeeld rijden op zondag 8 september 2019?

Het succes van moderne DAF vrachtwagens – Ankie van Grunsven - Reclame van Peijnenburg koek – Het succes van PSV – Het Evoluon – De carnavalsprins van Breda – De Efteling – Bossche Bollen - Het Van Abbemuseum – Roy Donders, stylist van het zuiden - Bourgondisch Brabant – Fietsen in de Kempen – Bavaria speciaalbier – Guus Meeuwis – Dancefestival Aquabest - Brabants kampioenschap worstenbroodje – Inge de Bruin  - Brabantia – Omroep Brabant – Hightechbedrijf ASML - enz. enz…..

Buurtschappen hoeven NIET te kiezen uit bovenstaande voorbeelden

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+