't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Zaterdagprogramma 8 september

2 september 2018

Kunst Kitsch & Corso

Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. De buurtschappen kunnen juist in het corsoweekend alle hulp gebruiken. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt. 

Corso taxatie

Genieten van wat je hebt. De kleine dingen, maar zo betekenis vol. Voor jou heeft het zijn grote waarde, maar misschien heeft het nog veel meer waarde. Kom je waarde volle spulletjes taxeren op zaterdag 8 september in de grote tent op de markt. Art dumay uit Nuene verzorgt als gerenommeerd taxatie bureau de taxaties. 

Eén object laten taxeren kost € 2,50, twee objecten 4 Euro en drie objecten 5 Euro.

Tevens kun je snuffelen om nieuwe persoonlijke schatten te vinden tussen allerlei curiosa dat in de tent aangeboden wordt. Lianne rijkers exposeert met keramiek. De taxaties kun je volgen tijdens een smakelijke wijnproeverij (mogelijk gemaakt door PLUS in Dommelen) en talentvolle zangpresentatie van de talenten van Chelsea Foreman.

KIKA

Tijdens deze middag kunnen er klompjes geschilderd worden, deze worden gebruikt als sleutelhanger.  Een klompje schilderen kost € 2,50. Deze bijdrage wordt geschonken aan Stichting KIKA. 

Kunst Kitsch & Corso - Zaterdagprogramma Corso Valkenswaard 2018


DahliaRun

Zaterdag 8 september vindt er weer een kleurrijke funrun plaats op een deel van het parcours van Corso Valkenswaard. Totale lengte is 4,5 kilometer. De start is om 19.00 uur.

Aanmelden DahliaRun
Aanmelden verplicht en kun je hier doen.

Corso Valkenswaard Dahliarun 2018

Wil je meer weten over de DahliaRun 2018?

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+