't gezelligste dahliafeest van Brabant
10 en 11 september 2022

Ontwerppresentatie Hemelvaart

13 mei 2022

Traditiegetrouw worden alle ontwerpen tijdens Hemelvaart gepresenteerd. En ja het mag en kan weer! Alle jeugd en volwassenbouwgroepen presenteren dit jaar op donderdag 26 mei weer hun ontwerpen. We pakken dit jaar groots uit. Dit jaar presenteren diverse groepen dahlia-objecten (welke op zaterdag 10 september al te voet te bekijken zijn) en natuurlijk ontwerpen van hun corsowagens voor zondag 11 september!

Kom op tijdens Hemelvaart naar De Statie (Frans van Beststraat Valkenswaard) en krijg alvast een mooi inkijk wat voor moois er in september weer te zien is. Je bent welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Daarna is er uiteraard nog muzikaal vermaak aan De Statie!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
13 mei 2022 Ontwerppresentatie Hemelvaart
Traditiegetrouw worden alle ontwerpen tijdens Hemelvaart gepresenteerd. En ja het mag en kan weer!
lees meer >
Corso logo
14 januari 2022 Waardevolle input enquete Corso Valkenswaard 2021
Eind september hebben we een online enquête gedeeld via onze social media kanalen en website. Maar liefst 341 mensen hebben de enquête ingevuld. Bezoekers geven de weekend-editie van 2021 een 7,9!
lees meer >
Corso logo
17 december 2021 UNESCO-wandelroute Valkenswaard
Vrijdagmiddag 17 december, een dag nadat de corsocultuur is toegevoegd aan de Internationale Immateriële Erfgoedlijst van UNESCO, heeft gemeente Valkenswaard een tijdelijke Unesco-wandelroute geopend.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn