Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Info middag - zaterdag 9 juli

3 juli 2022

Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde!

Er is sinds vorig jaar oktober veel gebeurd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een online enquête, oprichting van een werkgroep AdviesPlus, veel gesprekken met voorzitters van de buurtschappen, gemeente, partners, ondernemers etc. Dit heeft geleid tot het Corso & Cultuur Festival op 9, 10 en 11 september.

Als het goed is heb je al info gekregen vanuit voorzitters van de bouwgroepen, bestuursleden, onze social media kanalen en/of media etc. Maar we vinden het ook leuk en waardevol om nog meer mensen persoonlijk te informeren. Dat gaan we doen op zaterdag 9 juli van 15.30 tot uiterlijk 17.00 uur in de (overdekte) tuin van Sapor Smaakpaviljoen (Hoeve 12 Valkenswaard). Je bent welkom vanaf 15.15 uur.

We starten met een korte presentatie, daarna is er onder het genot van een drankje nog voldoende tijd om met aanwezige bestuursleden en met elkaar te spreken. Ook dit corsojaar kunnen we weer extra (vrijwillige) handjes gebruiken om er een geslaagd weekend van te maken. We laten zien welke werkgroepen en corso-activiteiten er zijn. Tijdens deze middag kun je meer informatie inwinnen en ook alvast aanmelden als vrijwilliger. Corso maak je tenslotte samen.

Eenvoudig aanmelden
Om een beeld te krijgen hoeveel mensen er komen is aanmelden zeer gewenst. Dat kan eenvoudig en snel door hier te klikken. Vanuit ons krijg je bij aankomst 2 consumptiebonnen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Tot zaterdag 9 juli!?

Bloem
Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn