't gezelligste dahliafeest van Brabant
9/10/11 september 2022

Ontwerppresentatie Hemelvaart

13 mei 2022

Traditiegetrouw worden alle ontwerpen tijdens Hemelvaart gepresenteerd. En ja het mag en kan weer! Alle jeugd en volwassenbouwgroepen presenteren dit jaar op donderdag 26 mei weer hun ontwerpen. We pakken dit jaar groots uit. Dit jaar presenteren diverse groepen dahlia-objecten (welke op zaterdag 10 september al te voet te bekijken zijn) en natuurlijk ontwerpen van hun corsowagens voor zondag 11 september!

Kom op tijdens Hemelvaart naar De Statie (Frans van Beststraat Valkenswaard) en krijg alvast een mooi inkijk wat voor moois er in september weer te zien is. Je bent welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Daarna is er uiteraard nog muzikaal vermaak aan De Statie!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
3 juli 2022 Info middag - zaterdag 9 juli
Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde! Zaterdag 9 juli, 15.30 tot 17.00 uur, Sapor in Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Ontwerpen 2022
Alle ontwerpen passend bij het thema Wereldse feesten. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Corso & Cultuur Festival presenteert Wereldse Feesten
Corso Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen ineen! Samen zorgen we met het Corso & Cultuur Festival voor dé opening van het culturele seizoen in Valkenswaard.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn