Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Programma zaterdag 10 september

23 augustus 2022

Corso & Cultuur Festival presenteert kleurrijke dahlia-objecten

 
Elke dag bouwen we het programma op! Op zaterdag 10 september van 12.00 tot 18.00 uur zijn er gratis 19 dahlia-objecten te zien. Ontzettend leuk dat ook 9 niet-corso bouwgroepen een object gaan maken. 10 buurtschappen/bouwgroepen maken naast hun wagen ook een object. 

Corso en Cultuur Festival zaterdag 10 september dahlia-objecten

We adviseren iedereen om te voet in je eigen tempo langs de dahla-objecten te maken. Geniet van de kleuren en de geuren. Diverse objecten zijn interactief, dus extra leuk om onderdeel van het bloemencorso te zijn. Wist je dat op zaterdag ook nog vele honderdduizenden dahlia's in de wagens geprikt worden? Op zondag 11 september is namelijk de parade. Ga eens kijken op 1 van de bouwlocaties (groene, blauwe en witte corso tenten in en om Valkenswaard).

Corso & Cultuur Festival presenteert lokale optredens!

We hebben nog meer! Maak een ritje in een kermisattractie en geniet van vele dans-, muziek-, en theateroptredens op de Markt en in de theaterzaal van De Hofnar. Natuurlijk zorgen de rondlopende acts voor dat heerlijke festivalgevoel. En het Frans van Bestpark is ingericht als een gezellig familiepark. Dank aan Theater De Hofnar en MooiopdeStatie!

Frans van Bestpark - Familievermaak
Op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 18.00 uur staat het Frans van Bestpark bol van vermaak voor het hele gezin. Wat kun je er allemaal doen?

  • Grand Piano - Meneer Dinges
  • Springkussen en stormbaan
  • Larie en Ape(n)school
  • Zelf bloemen prikken
  • Foodtrucks
  • En nog veel meer....

Meer informatie of alle optredens en acts vind je op de website van De Hofnar

Bloem
Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn