't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020

Foodstock festival

Eten, drinken en muziek

Na een geslaagde kick-off van Foodstock afgelopen juli in Eindhoven op het TU/e terrein, is het creatieve foodtruckfestival nu uitgenodigd door de organisatie van het Corso Valkenswaard! In het weekend van 12 en 13 september zullen de foodtrucks het Frans van Bestpark aan de Statie in Valkenswaard overnemen.

Foodstock Festival Valkenswaard

Zowel op zaterdag als zondag kunnen jong en oud genieten van eten, drinken en muziek in dit mooie park. Het gratis toegankelijke festival (Je betaalt op zondag alleen entree voor toegang tot het corso-parcours) hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve food trucks de basis van het grote openluchtrestaurant.

Ook dit keer is de locatie weer prachtig; het Frans van Bestpark ligt in het centrum van Valkenswaard en past met haar grasweide en oude bomen perfect bij Foodstock. Het is makkelijk te bereiken en heeft in de directe omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de tweede editie is er weer ruimte voor een muzikale programmering. Op zaterdag zullen er milde en dansbare deephouse klanken klinken uit de speakers, de zondag is het domein van de vinyl jockey’s, die zowel oude als nieuwe muziek ‘ouderwets’ van vinyl zullen draaien. Als de zon achter de horizon verdwijnt mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock. Wanneer Foodstock 's avonds sluit, kunnen liefhebbers nog ’n afsluitend dansje wagen in de Fantast of de Willem II op de Statie.

Foodstock richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten. Denk hierbij aan nostalgische kermisattracties zoals een echte ouderwetse draaimolen, een zweefmolen, springkussens en worden er ook oude tractoren met salonwagens opgesteld in het park. Op zondag eindigt hier ook de Frans van Best Memorial: de oldtimertocht die door het Corso Valkenswaard wordt georganiseerd.

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >
Corso logo
9 september 2019 Uitslag Corso Valkenswaard 2019
De uitslag en alle prijzen van Corso Valkenswaard 2019
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+