't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Frans van Best Memorial

Toertocht voor klassieke auto's

Klassieke auto banner 1

Op zondagochtend 13 september 2015, voorafgaande aan de dahliaparade, organiseert Corso Valkenswaard in samenwerking met Retrolegends de 1e Frans van Best Memorial. Dit is een recreatieve toertocht voor oldtimers. Aansluitend is er een oldtimer tentoonstelling en uiteraard het Corso Valkenswaard zelf.

Het thema van het Corso dit jaar is 'Te mooi om weg te gooien'. Iets dat zeker geldt voor de prachtige klassieke auto's die zullen meedoen. Daarom is er gekozen voor deze uitbreiding van het toch al brede Corso-programma.

Deelnemers worden verzocht om aansluitend aan de toertocht hun auto tentoon te stellen binnen het parcours van het bloemencorso. In ruil daarvoor krijgen alle inzittenden gratis toegang tot het evenement (normaliter €8,00 pp) en ontvangt iedere chauffeur een setje waardebonnen voor een hapje en drankje bij de foodtrucks in het Frans van Best Park. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de voorwaarden voor deelname.

Bezit je een mooie, klassieke auto waarmee je graag aan de tocht wilt meedoen?

LET OP: Inschrijven wordt op prijs gesteld, maar is niet strikt noodzakelijk. Wilt u meerijden, dan kunt u zich ook op zondagochtend tussen 9.00 en 10.30 melden bij Retrolegends aan de Vest 24A in Valkenswaard.

Schrijf je dan nu in >

Problemen met inschrijven? Andere vragen? Mail dan naar socialmedia@corsovalkenswaard.nl

klassieke auto banner 2

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
18 april 2019 Wil je deelnemen aan onze corso documentaire?
Deelnemen aan een corso docu? Altijd al een corso ster willen worden? Een seizoen lang volgen we 5 personen die deelnemen aan Corso Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
19 maart 2019 Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard
Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?
lees meer >
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+