't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Frans van Best Memorial

Toertocht voor klassieke auto's

Klassieke auto banner 1

Op zondagochtend 13 september 2015, voorafgaande aan de dahliaparade, organiseert Corso Valkenswaard in samenwerking met Retrolegends de 1e Frans van Best Memorial. Dit is een recreatieve toertocht voor oldtimers. Aansluitend is er een oldtimer tentoonstelling en uiteraard het Corso Valkenswaard zelf.

Het thema van het Corso dit jaar is 'Te mooi om weg te gooien'. Iets dat zeker geldt voor de prachtige klassieke auto's die zullen meedoen. Daarom is er gekozen voor deze uitbreiding van het toch al brede Corso-programma.

Deelnemers worden verzocht om aansluitend aan de toertocht hun auto tentoon te stellen binnen het parcours van het bloemencorso. In ruil daarvoor krijgen alle inzittenden gratis toegang tot het evenement (normaliter €8,00 pp) en ontvangt iedere chauffeur een setje waardebonnen voor een hapje en drankje bij de foodtrucks in het Frans van Best Park. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de voorwaarden voor deelname.

Bezit je een mooie, klassieke auto waarmee je graag aan de tocht wilt meedoen?

LET OP: Inschrijven wordt op prijs gesteld, maar is niet strikt noodzakelijk. Wilt u meerijden, dan kunt u zich ook op zondagochtend tussen 9.00 en 10.30 melden bij Retrolegends aan de Vest 24A in Valkenswaard.

Schrijf je dan nu in >

Problemen met inschrijven? Andere vragen? Mail dan naar socialmedia@corsovalkenswaard.nl

klassieke auto banner 2

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+