't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Bloemencorso Valkenswaard van start tijdens Hemelvaart

18 mei 2015

Donderdag 14 mei vond weer de jaarlijkse ontwerp presentatie plaats van Bloemencorso Valkenswaard. Met het evenement "Valkenswaard in hemelse sferen wordt Valkenswaard traditie getrouw tijdens Hemelvaart druk bezocht. Bloemencorso Valkenswaard en haar 14 buurtschappen vormden dit jaar een niet te missen onderdeel van het evenement. Meters hoge stellages opgevrolijkt met ballonnen en de buurtschap vlaggen in top. Aan de stellages waren de ontwerpen opgehangen. Soms aangevuld met een maquette.

Het weer was alle bezoekers goed gezind. De zon liet zich regelmatig zien, waardoor het op de Statie voor veel bezoekers en corsoliefhebbers goed toeven was. Iets na 15.00 uur openden voorzitter Chantal Vermeulen en burgemeester de heer Ederveen het Valkenswaardse corso. Dit jaar werd tijdens de opening tevens de Ontwerpprijs bekend gemaakt. Buurtschap Kerkakkers won deze prijs.

Wellicht heeft u als bezoeker het ontwerp van Dommelkant gemist. Het is helaas hen niet gelukt om hun ontwerp voor Hemelvaart af te krijgen. De buurtschap is druk bezig en zal binnenkort haar ontwerp ook wereldkundig maken.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+