't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Buurt&Buurt feest bij buurtschap Crescendo

20 augustus 2015

Benieuwd hoe het gaat met de buurtschappen en alle wagenbouwers? Wist je dat alle tenten vrij toegangelijk zijn? Dit betekent dat je tijdens het bouwen van de wagens (meestal in de avond tussen 19.00 en 22.00 uur en vaak op zaterdag overdag) de tent binnen kunt lopen.

Buurt&Buurt feest
Even de tent binnen lopen kan ook dit jaar weer bij onder andere Buurtschap Crescendo. Buurtschap Crescendo viert al jaren haar Buurt&Buurt feest. Crescendo opent dan speciaal haar "deuren". Buurtbewoners en bouwers zijn ook dit jaar weer welkom op zaterdag 29 augustus! Tussen 16.00 en 21.00 uur ben je welkom om onder het genot van een drankje en een hapje de wagen te bekijken en te buurten over onder andere het corso.

Buurt en Buurt feest buurtschap Crescendo

Meld je nu aan oook voor onze nieuwsbrief, 6 maal per jaar informeren wij je over het Corso in Valkenswaard! http://www.corsovalkenswaard.nl/nieuwsbrief

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+