't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Corso Café is weer geopend

20 juli 2015

De zomer is in volle gang. Velen zijn of gaan nog op vakantie. Er zijn altijd wel een paar thuisblijvers die actief bezig zijn in één van de corsotenten in Valkenswaard. Het is gezellig om met elkaar te bouwen, maar het is ook gezellig om na het bouwen samen een drankje te drinken.

Dit kan weer in het Corso Café (Lugano-Mac Music, Leenderweg 42 in Valkenswaard)! Elke vrijdag vanaf 22.30 uur is het Corso Café geopend. Zowel bouwers als niet-bouwers zijn van harte welkom. Er wordt regelmatig een thema-avond georganiseerd. Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/MacCorso1  

Logo Corso Café Valkenswaard

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+