't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Corso spaar je samen

5 juni 2015

In 2015 dient 1/3 van de wagen te bestaan uit een (alternatief) materiaal. Materiaal wat 'te mooi is om weg te gooien'. Dit jaar zie je wagens met hout, autobanden, petflessen, kaarsvet, lampen etc. De buurtschappen kunnen alle hulp gebruiken om deze materialen bij elkaar te krijgen. Corso spaar je samen. Spaar jij met ze mee?

We hebben een overzicht gemaakt van de materialen die elk buurtschap nodig heeft. En waar je je kunt (aan)melden als je de buurtschap kunt helpen. Alle hulp is welkom!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+