't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Foodstock Festival (Eten, drinken en muziek)

28 augustus 2015

Eten, drinken en muziek

Na een geslaagde kick-off van Foodstock afgelopen juli in Eindhoven op het TU/e terrein, is het creatieve foodtruckfestival nu uitgenodigd door de organisatie van het Corso Valkenswaard! In het weekend van 12 en 13 september zullen de foodtrucks het Frans van Bestpark aan de Statie in Valkenswaard overnemen.

Foodstock Festival Valkenswaard

Zowel op zaterdag als zondag kunnen jong en oud genieten van eten, drinken en muziek in dit mooie park. Het gratis toegankelijke festival (Je betaalt op zondag alleen entree voor toegang tot het corso-parcours) hoopt dat veel bezoekers komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve food trucks de basis van het grote openluchtrestaurant.

Ook dit keer is de locatie weer prachtig; het Frans van Bestpark ligt in het centrum van Valkenswaard en past met haar grasweide en oude bomen perfect bij Foodstock. Het is makkelijk te bereiken en heeft in de directe omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de tweede editie is er weer ruimte voor een muzikale programmering. Op zaterdag zullen er milde en dansbare deephouse klanken klinken uit de speakers, de zondag is het domein van de vinyl jockey’s, die zowel oude als nieuwe muziek ‘ouderwets’ van vinyl zullen draaien. Als de zon achter de horizon verdwijnt mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock. Wanneer Foodstock 's avonds sluit, kunnen liefhebbers nog ’n afsluitend dansje wagen in de Fantast of de Willem II op de Statie.

Foodstock richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten. Denk hierbij aan nostalgische kermisattracties zoals een echte ouderwetse draaimolen, een zweefmolen, springkussens en worden er ook oude tractoren met salonwagens opgesteld in het park. Op zondag eindigt hier ook de Frans van Best Memorial: de oldtimertocht die door het Corso Valkenswaard wordt georganiseerd.

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Meld je nu aan ook voor onze nieuwsbrief, 6 maal per jaar informeren wij je over het Corso in Valkenswaard! http://www.corsovalkenswaard.nl/nieuwsbrief

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+