't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020

Nieuws update

30 april 2015

Corso groeit en bloeit!
De zomer moet nog komen en u denkt waarschijnlijk nog lang niet aan september. Toch is Valkenswaard al weer druk doende met de 2e zondag van september.

In de wintermaanden zijn de 14 ontwerpers druk geweest om binnen het thema "Te mooi om weg te gooien" een creatief ontwerp te maken. Inmiddels zijn de buurtschappen druk met de voorbereidingen om het ontwerp tot leven te laten komen. Omdat iedere wagen dit jaar voor een groot deel bestaat uit alternatief materiaal, wat te mooi is om weg te gooien, wordt er ook druk gespaard. Daarover later meer.
U bent vast benieuwd naar de ontwerpen, die laten we u graag zien op donderdag 14 mei (hemelvaartsdag) tijdens Valkenswaard in Hemelse sferen. U vindt ons ook dit jaar weer op de statie.

Daarnaast hebben veel buurtschappen de dahliaknollen al weer de grond in gedaan, zodat er in september weer voldoende gekleurde dahhlia's zijn om de wagens te kunnen prikken.

Hou de website in de gaten voor meer corso-nieuws!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >
Corso logo
9 september 2019 Uitslag Corso Valkenswaard 2019
De uitslag en alle prijzen van Corso Valkenswaard 2019
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+