't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Nieuws update

30 april 2015

Corso groeit en bloeit!
De zomer moet nog komen en u denkt waarschijnlijk nog lang niet aan september. Toch is Valkenswaard al weer druk doende met de 2e zondag van september.

In de wintermaanden zijn de 14 ontwerpers druk geweest om binnen het thema "Te mooi om weg te gooien" een creatief ontwerp te maken. Inmiddels zijn de buurtschappen druk met de voorbereidingen om het ontwerp tot leven te laten komen. Omdat iedere wagen dit jaar voor een groot deel bestaat uit alternatief materiaal, wat te mooi is om weg te gooien, wordt er ook druk gespaard. Daarover later meer.
U bent vast benieuwd naar de ontwerpen, die laten we u graag zien op donderdag 14 mei (hemelvaartsdag) tijdens Valkenswaard in Hemelse sferen. U vindt ons ook dit jaar weer op de statie.

Daarnaast hebben veel buurtschappen de dahliaknollen al weer de grond in gedaan, zodat er in september weer voldoende gekleurde dahhlia's zijn om de wagens te kunnen prikken.

Hou de website in de gaten voor meer corso-nieuws!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+