't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019
Kaarten / Tickets

Ontwerpen 2015

30 mei 2015

Tijdens Hemelvaartsdag zijn de ontwerpen van de buurtschappen wereldkundig gemaakt. Een enkeling had haar ontwerp begin dit jaar al klaar. Het merendeel toonden hun ontwerp op Hemelvaartsdag op de Statie.

Diverse buurtschappen zijn al begonnen met de bouwvoorbereidingen. Vaak nog 1 dag in de week, vanuit een loods of schuur. In juni worden weer de tenten opgebouwd in Dommelen, Valkenswaard en Borkel en Schaft. Buurtschappen bouwen tenten (van stijgerpijpen en zeil) omdat anders de wagens niet gebouwd kunnen worden. Er zijn namelijk maar weinig locaties waar een wagen van 6,5 meter hoogte gebouwd kan worden.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
7 juli 2019 Online kaartverkoop met korting gestart (ticket sale)
Op zondag 8 september vindt 't gezelligste dahliafeest van Brabant weer plaats. Koop nu je tickets? Also English ticket information
lees meer >
Corso logo
14 juni 2019 Landelijk Corso Congres zaterdag 22 juni 2019
In Nederland en België zijn er meer dan 30 corso's. Elk jaar wordt er door een bloemencorso het Corso Congres georganiseerd. Op 22 juni gaat dit in Valkenswaard plaats vinden. Ben je er bij?
lees meer >
Corso logo
31 mei 2019 Ontwerpen zijn bekend! Crescendo wint Ontwerpprijs
Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen gepresenteerd. Van Guus Meeuwis tot Schrobbelèr, van de Biesbosch tot 040 Urban City en van de lokale trots Dommelsch tot Tilburg kermis. Brabant staat er kleurrijk op!
lees meer >
Corso logo
29 mei 2019 Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!
Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+