't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Speeddate en thema presentatie 2018 (za. 4 nov)

2 november 2017

Heb jij ook zo genoten op 10 september van Corso Valkenswaard? "65 jaar Efteling in bloemen" was een groot succes. Ook zo benieuwd wat Corso 2018 gaat brengen?

In 2018 wordt het Valkenswaardse Corso voor de 65ste keer georganiseerd. Stichting Bloemencorso Valkenswaard is altijd opzoek naar extra hulp. Daarom organiseren we op zaterdag 4 november vanaf 13.30 vóór de presentatie van het nieuwe thema een speeddate in het Rabobank theatercafé van De Hofnar. Het bestuur en diverse commissies zijn aanwezig om te vertellen welke mogelijkheden we kunnen bieden en natuurlijk horen we graag wat jij zelf leuk vindt om te doen!

Ben je creatief, een doener, denker, sjouwer, eenling, teamplayer, kartrekker, communicator, schrijver, centjesteller, presentator, sponsorloper of vind je het gewoon leuk om een activiteit of taak op te pakken voor het grootste culturele evenement van Valkenswaard? Voor iedereen is er wat te doen bij het bloemencorso! Hier vind je tevens een overzicht van de diverse commissies, werkgroepen en activiteiten.

Wij ontmoeten je graag tijdens de speeddate en de themapresentatie op zaterdag 4 november in theatercafé de Hofnar.

Het programma voor deze dag:
13.30 Speeddate met Corso Valkenswaard
14.30 Themapresentatie 2018
15.30 Borrel en nog volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met Corso Valkenswaard.

Heb je zaterdag 4 november geen tijd en toch geïnteresseerd om iets voor het bloemencorso in Valkenswaard te doen stuur dan mail naar info@corsovalkenswaard.nl. We horen graag wat jij leuk vindt om te doen of vertellen je graag meer van de corso activiteiten en taakjes die we voor je beschikbaar hebben. Corso maak je tenslotte samen!

Bloem
Laatste nieuws
Corso 2018 thema
10 september 2018 Stadsebergen grote winnaar Corso Valkenswaard
Van jong tot oud, van publiek tot jury. Iedereen was het er over eens. Buurtschap Stadsebergen was de winnaar van het corso!
lees meer >
Corso 2018 thema
7 september 2018 Kaartverkoop (met korting, online en aan de kassa)
Kan ik online kaarten bestellen? Is er ook verkoop op zondag? Waar kan ik kaarten halen? Alles in één overzicht
lees meer >
Corso 2018 thema
4 september 2018 Een super gezellig en bomvol randprogramma
Corso Valkenswaard, 't gezelligste dahliafeest van Brabant! Daar hoort natuurlijk een leuk, gevarieerd, muzikaal en vooral gezellig randprogramma bij. Op 12 plaatsen aan het parcours is de hele middag veel (muzikale) gezelligheid te vinden.
lees meer >
Corso 2018 thema
2 september 2018 Zaterdagprogramma 8 september
Uiteraard adviseren we je om zeker naar 1 van de 14 corsotenten te gaan om even mee te prikken van de dahlia's. Om ook op een andere manier alvast in het corsosfeertje te komen heeft Corso Valkenswaard een gezellig zaterdagrogramma gemaakt.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+