Het gezelligste corso van Nederland
9 september 2018

Speeddate en thema presentatie 2018 (za. 4 nov)

2 november 2017

Heb jij ook zo genoten op 10 september van Corso Valkenswaard? "65 jaar Efteling in bloemen" was een groot succes. Ook zo benieuwd wat Corso 2018 gaat brengen?

In 2018 wordt het Valkenswaardse Corso voor de 65ste keer georganiseerd. Stichting Bloemencorso Valkenswaard is altijd opzoek naar extra hulp. Daarom organiseren we op zaterdag 4 november vanaf 13.30 vóór de presentatie van het nieuwe thema een speeddate in het Rabobank theatercafé van De Hofnar. Het bestuur en diverse commissies zijn aanwezig om te vertellen welke mogelijkheden we kunnen bieden en natuurlijk horen we graag wat jij zelf leuk vindt om te doen!

Ben je creatief, een doener, denker, sjouwer, eenling, teamplayer, kartrekker, communicator, schrijver, centjesteller, presentator, sponsorloper of vind je het gewoon leuk om een activiteit of taak op te pakken voor het grootste culturele evenement van Valkenswaard? Voor iedereen is er wat te doen bij het bloemencorso! Hier vind je tevens een overzicht van de diverse commissies, werkgroepen en activiteiten.

Wij ontmoeten je graag tijdens de speeddate en de themapresentatie op zaterdag 4 november in theatercafé de Hofnar.

Het programma voor deze dag:
13.30 Speeddate met Corso Valkenswaard
14.30 Themapresentatie 2018
15.30 Borrel en nog volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met Corso Valkenswaard.

Heb je zaterdag 4 november geen tijd en toch geïnteresseerd om iets voor het bloemencorso in Valkenswaard te doen stuur dan mail naar info@corsovalkenswaard.nl. We horen graag wat jij leuk vindt om te doen of vertellen je graag meer van de corso activiteiten en taakjes die we voor je beschikbaar hebben. Corso maak je tenslotte samen!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 maart 2018 Eerste ontwerpen bekend
In december hebben de ontwerpers van de buurtschappen de eerste schetsen aan elkaar getoond. Die sessie beloofde al veel spektakel. Afgelopen zaterdag (3 maart 2018) was er een 1 op 1 tienminuten sessie met de Technische Commissie.
lees meer >
Corso 2018 thema
2 februari 2018 Ons Corso
Mocht je meer willen weten over de rijke historie van Corso Valkenswaard dan willen we je graag verwijzen naar de website Ons Corso.
lees meer >
Corso 2018 thema
4 november 2017 Thema 2018: ZO! CORSO
Kies je favoriete prijswinnaar uit periode 53’ - 93’ van een ander buurtschap en maak jouw variant hiervan.
lees meer >
Corso logo
2 november 2017 Speeddate en thema presentatie 2018 (za. 4 nov)
Vrijblijvend kennismaken met het corso! Er zit zeker een leuke activiteit voor jou bij. Extra hulp is welkom. Aansluitend de themapresentatie 2018!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+