't gezelligste dahliafeest van Brabant
9 september 2018
Kaarten bestellen

Speeddate en thema presentatie 2018 (za. 4 nov)

2 november 2017

Heb jij ook zo genoten op 10 september van Corso Valkenswaard? "65 jaar Efteling in bloemen" was een groot succes. Ook zo benieuwd wat Corso 2018 gaat brengen?

In 2018 wordt het Valkenswaardse Corso voor de 65ste keer georganiseerd. Stichting Bloemencorso Valkenswaard is altijd opzoek naar extra hulp. Daarom organiseren we op zaterdag 4 november vanaf 13.30 vóór de presentatie van het nieuwe thema een speeddate in het Rabobank theatercafé van De Hofnar. Het bestuur en diverse commissies zijn aanwezig om te vertellen welke mogelijkheden we kunnen bieden en natuurlijk horen we graag wat jij zelf leuk vindt om te doen!

Ben je creatief, een doener, denker, sjouwer, eenling, teamplayer, kartrekker, communicator, schrijver, centjesteller, presentator, sponsorloper of vind je het gewoon leuk om een activiteit of taak op te pakken voor het grootste culturele evenement van Valkenswaard? Voor iedereen is er wat te doen bij het bloemencorso! Hier vind je tevens een overzicht van de diverse commissies, werkgroepen en activiteiten.

Wij ontmoeten je graag tijdens de speeddate en de themapresentatie op zaterdag 4 november in theatercafé de Hofnar.

Het programma voor deze dag:
13.30 Speeddate met Corso Valkenswaard
14.30 Themapresentatie 2018
15.30 Borrel en nog volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met Corso Valkenswaard.

Heb je zaterdag 4 november geen tijd en toch geïnteresseerd om iets voor het bloemencorso in Valkenswaard te doen stuur dan mail naar info@corsovalkenswaard.nl. We horen graag wat jij leuk vindt om te doen of vertellen je graag meer van de corso activiteiten en taakjes die we voor je beschikbaar hebben. Corso maak je tenslotte samen!

Bloem
Laatste nieuws
Op de koffie bij
14 augustus 2018 Op de koffie bij... buurtschap Kompas
De meeste zomervakanties zitten er op. De corsotenten worden drukker bevolkt. Het bloemencorso komt dichter en dichterbij.
lees meer >
Op de koffie bij
1 augustus 2018 Op de koffie bij... buurtschap Graafschap
Nog 5,5 week te gaan. De vakanties zijn in het zuiden nog volop aan de gang. De thuisblijvers van de buurtschappen vermaken zich in de tent. Tijd voor ons om weer op de koffie te gaan…. deze keer bij buurtschap Graafschap.
lees meer >
Op de koffie bij
26 juli 2018 Op de koffie bij... buurtschap Oud Dommelen
Er wordt hard gewerkt aan zowel de wagen voor de jeugdparade als de wagen 'Risk'.
lees meer >
Op de koffie bij
25 juli 2018 Op de koffie bij... buurtschap Kerkakkers
De bouw van de wagens is in volle gang. Tijd om weer de tenten te bezoeken. Vandaag weer gestart met "Op de koffie bij...."
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+