't gezelligste dahliafeest van Brabant
8 september 2019

Speeddate en thema presentatie 2018 (za. 4 nov)

2 november 2017

Heb jij ook zo genoten op 10 september van Corso Valkenswaard? "65 jaar Efteling in bloemen" was een groot succes. Ook zo benieuwd wat Corso 2018 gaat brengen?

In 2018 wordt het Valkenswaardse Corso voor de 65ste keer georganiseerd. Stichting Bloemencorso Valkenswaard is altijd opzoek naar extra hulp. Daarom organiseren we op zaterdag 4 november vanaf 13.30 vóór de presentatie van het nieuwe thema een speeddate in het Rabobank theatercafé van De Hofnar. Het bestuur en diverse commissies zijn aanwezig om te vertellen welke mogelijkheden we kunnen bieden en natuurlijk horen we graag wat jij zelf leuk vindt om te doen!

Ben je creatief, een doener, denker, sjouwer, eenling, teamplayer, kartrekker, communicator, schrijver, centjesteller, presentator, sponsorloper of vind je het gewoon leuk om een activiteit of taak op te pakken voor het grootste culturele evenement van Valkenswaard? Voor iedereen is er wat te doen bij het bloemencorso! Hier vind je tevens een overzicht van de diverse commissies, werkgroepen en activiteiten.

Wij ontmoeten je graag tijdens de speeddate en de themapresentatie op zaterdag 4 november in theatercafé de Hofnar.

Het programma voor deze dag:
13.30 Speeddate met Corso Valkenswaard
14.30 Themapresentatie 2018
15.30 Borrel en nog volop de gelegenheid om in gesprek te gaan met Corso Valkenswaard.

Heb je zaterdag 4 november geen tijd en toch geïnteresseerd om iets voor het bloemencorso in Valkenswaard te doen stuur dan mail naar info@corsovalkenswaard.nl. We horen graag wat jij leuk vindt om te doen of vertellen je graag meer van de corso activiteiten en taakjes die we voor je beschikbaar hebben. Corso maak je tenslotte samen!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
31 december 2018 Corso Valkenswaard aan de slag met Rabobank Verenigingsondersteuning
Corso Valkenswaard is in De Kempen één van de 7 deelnemers aan Rabobank Verenigingsondersteuning. Samen werken aan de toekomst van Corso Valkenswaard. Help jij mee?
lees meer >
Corso logo
3 november 2018 Thema 2019: Bravo! Brabant!
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.
lees meer >
Corso 2018 thema
26 oktober 2018 Juryrapport Corso Valkenswaard 2018
"De jury was aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de wagens en de uitvoering van het thema"
lees meer >
Corso logo
25 oktober 2018 Gabriella Buijs nieuwe voorzitter Corso Valkenswaard
Vanaf zaterdag 3 november is Gabriella Buijs de nieuwe voorzitter van Stichting Bloemencorso Valkenswaard. Op dinsdag 23 oktober hebben buurtschappen tijdens de voorzittersvergadering afscheid genomen van Chantal Dielis-Vermeulen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+