't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Brainstormmiddag: de toekomst van Corso Valkenswaard

19 maart 2019

Corso Valkenswaard is al 66 jaar één van de grootste culturele evenementen in Brabant. Dat willen we graag zo houden. Tegelijkertijd verandert de wereld om ons heen in rap tempo. Dat vraagt om goed na te denken over het corso van de toekomst. We willen dit graag samen met jou doen. Op zaterdagmiddag 30 maart (14.00 tot in 17.00 uur) gaan we er eens goed voor zitten. Ben jij bezoeker van Corso Valkenswaard en wil je meedenken?

Vernieuwen met respect voor en behoud van traditie
Corso Valkenswaard kent een rijke traditie, vele honderden wagens zijn al door de straten van Valkenswaard gegaan. Elk jaar zijn honderden vrijwilligers actief om “ ’t gezelligste dahliafeest van Brabant” te realiseren. Hier zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk om samen met alle betrokkenen naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het corso er in de toekomst uit? Welke dingen moeten behouden blijven? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er? Hoe geven we het corso een mooie en gezonde toekomst?

We hebben de handen ineen geslagen met Rabobank De Kempen. Met hun nieuwe programma voor vrijwilligersorganisaties “Rabobank Verenigingsondersteuning” zijn we erin geslaagd om professionele begeleiding te krijgen. We organiseren een creatieve en leuke middag om de basis te leggen voor de toekomst van Corso Valkenswaard. We gaan kijken naar de kracht van het corso: waar zijn wij als corso heel erg goed in? Wat maakt ons corso zo bijzonder? Welke dingen mogen nooit veranderen? En vervolgens gaan we (jullie) brainstormen over de toekomst. 

Ben je bezoeker en wil je meedenken?
We vinden het belangrijk om de mening van bezoekers van ons evenement te horen. Of je nu één keer bent geweest of elk jaar trouwe bezoeker bent. Jouw mening telt! Stuur je contactgegevens naar communicatie@corsovalkenswaard.nl en het liefst een korte motivatie. Je ontvangt daarna een reactie met meer info over de brainstormmiddag. 

Wie nodigen we nog meer uit?
We nodigen voorzitters van buurtschappen, B&W gemeente Valkenswaard, afvaardiging van de werkgroepen, sponsoren/partners én bezoekers uit om met ons mee te denken. Zodat we zoveel mogelijk verschillende visies op het corso in beeld hebben.

Graag tot 30 maart!

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 februari 2020 Corso Valkenswaard Valentijnsactie
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag! Op vrijdag 14 februari, de dag waarop je je geliefde extra in het zonnetje kunt zetten met een leuk kado of bloemen. Corso Valkenswaard heeft beiden gecombineerd in een Corso Valentijnsactie!
lees meer >
Corso 2020 thema
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+