't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Corso film op vrijdag 4 oktober!

1 oktober 2019

Vrijdag 4 oktober vindt de première van de corso documentaire van Corso Valkenswaard plaats. Afgelopen corsoseizoen heeft filmmaker Maarten Moonen 5 corsobouwers gevolgd en op de film vastgelegd. Van het zetten van de dahliaknollen, het zetten van de corsotenten, de intensieve bouwperiode tot en met het corsoweekend! 

Vele tientallen uren beeldmateriaal vormen de ingredienten van een mooie film. Met dank aan Theater De Hofnar kan de première plaats vinden in de theaterzaal. Kaarten zijn voor slecht 5 Euro te koop inclusief 1 consumptiebon. Een leuke avond ligt in het vooruitzicht, ook voor niet corsobouwers. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Verkoop is alleen online via Corso Valkenswaard mogelijk. Kies je eigen stoel en boek eenvoudig online!

Tickets Corso Documentaire

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 februari 2020 Corso Valkenswaard Valentijnsactie
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag! Op vrijdag 14 februari, de dag waarop je je geliefde extra in het zonnetje kunt zetten met een leuk kado of bloemen. Corso Valkenswaard heeft beiden gecombineerd in een Corso Valentijnsactie!
lees meer >
Corso 2020 thema
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+