't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Corso selfie podium!

6 september 2019

Vrijdagmiddag 6 september wordt er op het gras tegenover het Weerderhuys (Markt Valkenswaard), beter bekend als het trouwkerkje, een Corso selfie podium opgebouwd.

Corso Valkenswaard selfie podium

Op de achtergrond een mooi beeld van prikkende mensen en op de voorgrond het logo van gemeente Valkenswaard. Dit weekend kun je daar je corso selfie moment maken van Corso Valkenswaard 2019!

De corso selfie wordt om 17.00 uur door voorzitter Gabriella Buijs geopend. Aansluitend het Rondom fotomoment gemaakt door Jurgen van Hoof. We willen alvast Valkenswaard Marketing en Buurtschap Dommelkant bedanken voor de medewerking en het prikken van de Corso selfie!

Stuur ons een foto van jouw corso selfie en maak kans op twee gratis entreekaarten voor volgend jaar! Jouw corsoselfie kun je mailen naar communicatie@corsovalkenswaard.nl 

Corso Valkenswaard selfie podium 3D

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 februari 2020 Corso Valkenswaard Valentijnsactie
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag! Op vrijdag 14 februari, de dag waarop je je geliefde extra in het zonnetje kunt zetten met een leuk kado of bloemen. Corso Valkenswaard heeft beiden gecombineerd in een Corso Valentijnsactie!
lees meer >
Corso 2020 thema
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+