't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Ontwerppresentatie tijdens Hemelvaart!

29 mei 2019

Corso Valkenswaard presenteert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei in Valkenswaard alle ontwerpen. Buurtschappen en bouwgroepen hebben zich laten inspireren door het thema: Bravo! Brabant. Komt u ook de ontwerpcreaties bekijken?

Waar en wanneer?
Hemelvaartsdag is traditiegetrouw het moment waarop alle ontwerpen wereldkundig worden gemaakt. Corsobouwers en ontwerpers hebben zich laten inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode ná 1944. Vanaf 13.00 uur zijn alle ontwerpen te bewonderen aan de Frans van Beststraat (tegenover Du Commerce). 

Uitreiking Ontwerpprijs 2019!
Om 15.00 uur wordt de Ontwerpprijs door burgemeester de heer Ederveen en voorzitter Gabriella Buijs van Corso Valkenswaard uitgereikt. De Ontwerpprijs is bedoeld voor de buurtschap welke de beste vertaling van het thema in zijn/haar ontwerp heeft bedacht.

Gezelligheid tijdens de ontwerppresentatie Hemelvaart 2018

Corso knutselmiddag
De werkgroep “Jeugd” zorgt er tijdens de ontwerppresentatie voor dat kinderen kunnen kleuren, informatie gedeeld wordt over deelname aan de Jeugdparade en er is meer informatie over een nieuwe corso activiteit knutselmiddag op woensdag 3 juli.

Graag tot 30 mei! 

Hieronder de foto's van de ontwerppresentatie 2018

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 februari 2020 Corso Valkenswaard Valentijnsactie
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag! Op vrijdag 14 februari, de dag waarop je je geliefde extra in het zonnetje kunt zetten met een leuk kado of bloemen. Corso Valkenswaard heeft beiden gecombineerd in een Corso Valentijnsactie!
lees meer >
Corso 2020 thema
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+