't gezelligste dahliafeest van Brabant
13 september 2020
Kaarten / Tickets

Thema 2019: Bravo! Brabant!

3 november 2018

Met als ondertitel…75 jaar vrijheid…een verwijzing naar de viering van 75 jaar vrijheid in september 2019 (Valkenswaard viert dat op 17 september).

Thema 2019 - Bravo! Brabant Corso Valkenswaard

De opdracht
Corsobouwers en ontwerpers laten zich inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944. Kies een opmerkelijk en positief Brabants onderwerp.

Wat gaat er bijvoorbeeld rijden op zondag 8 september 2019?

Het succes van moderne DAF vrachtwagens – Ankie van Grunsven - Reclame van Peijnenburg koek – Het succes van PSV – Het Evoluon – De carnavalsprins van Breda – De Efteling – Bossche Bollen - Het Van Abbemuseum – Roy Donders, stylist van het zuiden - Bourgondisch Brabant – Fietsen in de Kempen – Bavaria speciaalbier – Guus Meeuwis – Dancefestival Aquabest - Brabants kampioenschap worstenbroodje – Inge de Bruin  - Brabantia – Omroep Brabant – Hightechbedrijf ASML - enz. enz…..

Buurtschappen hoeven NIET te kiezen uit bovenstaande voorbeelden

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 februari 2020 Corso Valkenswaard Valentijnsactie
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag! Op vrijdag 14 februari, de dag waarop je je geliefde extra in het zonnetje kunt zetten met een leuk kado of bloemen. Corso Valkenswaard heeft beiden gecombineerd in een Corso Valentijnsactie!
lees meer >
Corso 2020 thema
12 november 2019 Thema Corso Valkenswaard 2020 - Wereldse feesten
Op zondag 13 september is Valkenswaard het episch centrum van de meest kleurrijke culturele festivals van de wereld.
lees meer >
Corso logo
1 oktober 2019 Corso film op vrijdag 4 oktober!
Op vrijdag 4 oktober vindt de première van de Corso documentaire plaats. Een mooie film van afgelopen corsoseizoen! Er zijn nog online tickets beschikbaar!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Twitter Twitter Google+