't gezelligste dahliafeest van Brabant
10 en 11 september 2022

Achter de schermen wordt hard gewerkt!

6 augustus 2021

De bouwgroepen zijn druk met de voorbereidingen met het maken van kleurrijke corso objecten. Dit jaar zijn de kunstwerken zelfs twee dagen te bewonderen op zaterdag 11 en zondag 12 september (12 tot 18.00 uur!

Corso Valkenswaard 2021 - randprogramma

Samen met De Hofnar, Valkenswaard Marketing, Centrummanagement Valkenswaard, diverse horeca gelegenheden en Corso Valkenswaard zijn we bezig met een leuk randprogramma. We zijn blij dat we SAMEN met lokale ondernemers en organisaties elkaar hebben gevonden om er een leuk corso weekend van te maken! Als de regels het toelaten dan ligt voor het corsoweekend op zaterdag 11 en zondag 12 september een gevarieerd muzikaal programma klaar.

Hopelijk kunnen we jullie binnenkort meer vertellen…

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
3 juli 2022 Info middag - zaterdag 9 juli
Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde! Zaterdag 9 juli, 15.30 tot 17.00 uur, Sapor in Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Ontwerpen 2022
Alle ontwerpen passend bij het thema Wereldse feesten. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Corso & Cultuur Festival presenteert Wereldse Feesten
Corso Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen ineen! Samen zorgen we met het Corso & Cultuur Festival voor dé opening van het culturele seizoen in Valkenswaard.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn