't gezelligste dahliafeest van Brabant
10 en 11 september 2022

Corso Valkenswaard zaterdag 11 en zondag 12 september

7 september 2021

We zijn blij dat we ook dit jaar iets leuks kunnen organiseren. De Covid maatregelen zorgen ervoor dat we extra creatief moeten zijn. Dat is wel aan Corso Valkenswaard besteedt. Uiteraard hanteren we de regels die er gelden. We willen elkaar de ruimte geven en dat hebben we gedaan. 

Corso Valkenswaard een heel weekend!
Corso Valkenswaard is dit jaar niet 1, maar twee dagen. Zowel op zaterdag als op zondag kun je van 12.00 tot 18.00 uur genieten van 18 dahlia objecten. Geen rondtrekkende parade dus, maar kleurrijke objecten staan verspreid in het centrum van Valkenswaard. Van de Markt tot aan de Statie. Van de Hofnar tot aan de Corridor. Het centrum is vrij toegangelijk. Jij bepaalt zelf jouw eigen route. Zowel op onze website als straks bij elk object vind je informatie. Blader door de programma flyer of ben je handig met je telefoon scan dan de QR code bij het dahlia object.

Plattegrond Corso Valkenswaard 2021 - Wie staat waar

Gratis corso?
Ja, Corso Valkenswaard is dit jaar gratis. Er komt veel bijkijken om in deze tijd bezoekers aan de poort te controleren. Dat vinden we een brug te ver. Daarom is het dit jaar gratis. We willen vooral ruimte hebben en houden. Daar hebben we wel jouw hulp bij nodig :). We zijn ontzettend blij dat we weer mogen rekenen op onze (vaste) partners en sponsoren! Toch kunnen we ook jouw bijdrage gebruiken. We zouden het super vinden als je toch een vrijwillige bijdrage wilt overmaken of "vriend van het corso" wil worden. Alle beetjes helpen om ons mooie corso voort te zetten. Je maakt tevens kans op leuke prijzen. Wat denk je van een ballonvaart voor 2 personen of 2 VIP tickets voor een wedstrijd van PSV? Dank alvast voor je bijdrage!

Met afstand.... een mooi corso
Wil jij er samen met ons een succesvol en gezellig weekend van maken? Geef elkaar de ruimte, kom bij drukte even terug op een later moment. De objecten staan er zelfs nog op maandag! We kennen allemaal de regels wel. Dus dat hoeven we niet nog eens op te noemen.

Corso Valkenswaard het gezelligste dahliafeest van Brabant

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
3 juli 2022 Info middag - zaterdag 9 juli
Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde! Zaterdag 9 juli, 15.30 tot 17.00 uur, Sapor in Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Ontwerpen 2022
Alle ontwerpen passend bij het thema Wereldse feesten. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Corso & Cultuur Festival presenteert Wereldse Feesten
Corso Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen ineen! Samen zorgen we met het Corso & Cultuur Festival voor dé opening van het culturele seizoen in Valkenswaard.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn