't gezelligste dahliafeest van Brabant
10 en 11 september 2022

Wat vond jij van Corso Valkenswaard 2021?

27 september 2021

Op zaterdag 11 en zondag 12 september vond Corso Valkenswaard 2021 plaats. Door de Covid maatregelen een andere editie dan je gewend bent. We hadden gekozen voor een weekend editie. Bezoekers liepen te voet of met de fiets zelf langs 18 dahlia objecten. Dit kon zowel op zaterdag als zondag. Een mooie manier om bezoekers te spreiden. We hebben al veel reacties gehoord en gezien. Dat waarderen we eennorm. Om een nog beter beeld te krijgen hebben we een korte online enquête samengesteld. Bijna allemaal meerkeuze vragen, dus het is makkelijk en snel in te vullen. Zowel via je telefoon als op je laptop, tablet. We horen graag jouw mening, zodat we dit weer kunnen gebruiken voor voor de komende jaren!

Ga snel naar de online enquete! 

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
3 juli 2022 Info middag - zaterdag 9 juli
Graag praten wij jou bij! Als corsobouwer, vrijwilliger en/of als geïnteresseerde! Zaterdag 9 juli, 15.30 tot 17.00 uur, Sapor in Valkenswaard.
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Ontwerpen 2022
Alle ontwerpen passend bij het thema Wereldse feesten. Tijdens Hemelvaart zijn alle ontwerpen van de buurtschappen, bouwgroepen en jeugd gepresenteerd!
lees meer >
Corso logo
25 mei 2022 Corso & Cultuur Festival presenteert Wereldse Feesten
Corso Valkenswaard en Theater De Hofnar slaan de handen ineen! Samen zorgen we met het Corso & Cultuur Festival voor dé opening van het culturele seizoen in Valkenswaard.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn