Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Corso & Cultuur ondernemersborrel 2023

4 augustus 2023

In 2022 vond de eerste editie plaats van het Corso & Cultuurfestival. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Theater De Hofnar, Bloemencorso Valkenswaard en ‘Mooi op de Statie’.

Na deze eerste geslaagde editie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar vindt in het tweede weekend van september, van 8 t/m 10 september, de tweede editie plaats van het Corso & Cultuur Festival. Het hele weekend lang kunnen bezoekers genieten van diverse previews, muzikale optredens, kleurrijke dahlia-objecten en natuurlijk dé corsoparade op de zondagmiddag.

Corso & Cultuur Ondernemersborrel

Dit jaar krijgt het festival een nieuw programmaonderdeel op vrijdagavond: de Corso & Cultuur Ondernemersborrel. Een prachtige – en gezellige - gelegenheid om te ontmoeten en te netwerken voor alle Valkenswaardse ondernemers. Je steunt op die manier het prachtige culturele corso-evenement.

De Corso & Cultuur Ondernemersborrel vindt plaats op vrijdag 8 september vanaf 17.30 in de Tent op de Markt.

DEELNAME

Deelname bedraagt € 250,- en daarmee verwerf je direct de titel ‘Sympathisant’. Als Sympathisant ontvang je vier toegangskaarten voor de vrijdagavond met veertig corsomunten, waarmee je (gedurende het hele weekend) drankjes kunt kopen. Er zijn gratis hapjes en bovendien word je getrakteerd op een live optreden en andere muziek.

Wil je als ondernemer bij deze Ondernemersborrel aanwezig zijn? Klik HIER voor de uitnodiging en meld je aan via sales@hofnar.nl.

Mede door de ondersteuning van ondernemers door de deelname aan de businessborrel kan het Corso & Cultuur Festival het hele weekend gratis toegankelijk blijven. De ambitie is om dit tot in lengte van jaren vol te houden.

Sponsor worden van het Corso & Cultuur festival?

Reiken je ambities verder dan Sympathisant? Dan is het goed te weten dat er meer mogelijkheden zijn qua sponsoring.
Heb je interesse, bekijk dan hier de mogelijkheden.


Bloem
Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn