Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
13 t/m 15 september 2024

Bedrijfssponsoring

Bloemencorso Valkenswaard en Theater De Hofnar organiseren voor de tweede keer het Corso & Cultuur Festival. Dé feestelijke opening van het culturele seizoen in Valkenswaard.

Mede door de ondersteuning van ondernemers en door de deelname aan de Ondernemersborrel kan het Corso & Cultuur Festival het hele weekend gratis toegankelijk blijven. De ambitie is om dit tot in lengte van jaren vol te houden.

Bedrijven die zich als sponsor willen verbinden aan het grootste sociaal-culturele evenement van Valkenswaard, kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u de Sponsor & Media flyer 2023. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? We maken graag tijd! Mailen kan naar sponsoring@corsovalkenswaard.nl of met Paul L’Herminez, directeur van Theater De Hofnar, p.lherminez@hofnar.nl.

Loyaal Leverancier

Sponsoring in natura

Deze sponsor stelt materialen of diensten beschikbaar aan de Stichting Corso Valkenswaard. Op basis van de geleverde materialen of diensten wordt een pakket aan tegenprestaties vastgesteld.

Onze Loyaal Leveranciers >>

Kunnen we op u rekenen?

Een overzicht van onze partners vind je hier. Wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met sponsoring@corsovalkenswaard.nl of met Paul L’Herminez, directeur van Theater De Hofnar, p.lherminez@hofnar.nl.

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
16 december 2023 Nieuwjaarsreceptie
We nodigen al onze corsovrijwilligers uit om een toost te brengen op een nieuw corsojaar!
lees meer >
Corso logo
4 november 2023 Thema 2024: In geuren en kleuren, verhalen doorgeven
Op zaterdagmiddag presenteerde de thema commissie in De Hofnar het nieuwe thema 2024!
lees meer >
Corso logo
27 oktober 2023 Juryrapport Corso Valkenswaard 2023
Wat vond de jury van het thema/ontwerp, vakmanschap en beveling van de wagens? De tips en tops en de bijbehorende scores per wagen zijn terug te lezen in het juryrapport.
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn