Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Bedrijfssponsoring

Bedrijven die zich als sponsor willen verbinden aan het grootste sociaal-culturele evenement van Valkenswaard, kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u de Sponsor & Media flyer 2022. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? We maken graag tijd! Mailen kan naar sponsoring@corsovalkenswaard.nl

Corso Media Pakket 2022 - overzicht sponsorpakketten voorzijde flyer 2022

Corso Media Pakket 2022 - overzicht sponsorpakketten 2022

 

Loyaal Leverancier

Sponsoring in natura

Deze sponsor stelt materialen of diensten beschikbaar aan de Stichting Corso Valkenswaard. Op basis van de geleverde materialen of diensten wordt een pakket aan tegenprestaties vastgesteld.

Onze Loyaal Leveranciers >>

Kunnen we op u rekenen?

Een overzicht van onze partners vind je hier. Wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met sponsoring@corsovalkenswaard.nl

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >
Corso logo
8 februari 2023 Mooie vacature beschikbaar!
Stichting Bloemencorso Valkenswaard heeft eind dit jaar een leuke functie van bestuurslid PR & Communicatie beschikbaar. Na dit seizoen neemt na 7 jaar Robin Wijnen als bestuurslid afscheid.
lees meer >
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn