Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Waarom sponsoren?

Corso Valkenswaard is het grootste culturele evenement van de Gemeente Valkenswaard en...

...is sinds 2021 Unesco Internationale Immateriaal Ergoed-lijst 

... is sinds 2013 Nederlands Immaterieel Erfgoed

...vindt zijn oorsprong in de bevrijding van Valkenswaard op 17 september 1944

...wordt al sinds 1953 officieel en groots georganiseerd

...wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door ruim 1.500 vrijwilligers

...wordt jaarlijks bezocht door 30.000 bezoekers

Jaarlijks kunnen wij rekenen op (financiële) ondersteuning van de Gemeente Valkenswaard en een groot aantal partners. Deze steun is onontbeerlijk om het evenement te kunnen blijven organiseren. Uw gift is niet alleen nodig voor het bouwen van corsowagens, maar ook voor het kunnen boeken van muziek- en theatergezelschappen en voor alle praktische zaken (zoals EHBO, veiligheid e.d.) voor de organisatie van een grootschalig publieksevenement.

Door intensivering van onze samenwerking met Theater De Hofnar uit Valkenswaard, de hulp van gemeente Valkenswaard is het ons gelukt om het bloemencorso gratis te maken, zodat nog meer bezoekers van een lange en enerverend weekend met Valkenswaardse gastvrijheid kunnen genieten.

De kans is groot dat u familie, vrienden, collega's of buren heeft die op één of andere manier bij het corso betrokken zijn. Voor onze vrijwilligers is het corso meer dan alleen die ene zondagmiddag. Die zondagmiddag is een afsluiting van een jaar voorbereiden en samenwerken met een club gelijkgestemden. Het samen voortzetten van een lange traditie.

Wij weten dat veel mensen het corso een warm hart toedragen. Ons corso is ook uw corso. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijke sponsoren om 'ons corso' te ondersteunen. Dit kan middels één van onderstaande sponsorpakketten, maar kan ook door het schenken of uitlenen van materialen, het helpen met kennis of dienstverlening.

Bekijk de sponsormogelijkheden voor bedrijven / sponsoren

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >
Corso logo
8 februari 2023 Mooie vacature beschikbaar!
Stichting Bloemencorso Valkenswaard heeft eind dit jaar een leuke functie van bestuurslid PR & Communicatie beschikbaar. Na dit seizoen neemt na 7 jaar Robin Wijnen als bestuurslid afscheid.
lees meer >
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn