Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Waarom sponsoren?

Corso Valkenswaard is het grootste culturele evenement van de Gemeente Valkenswaard en...

...is sinds 2021 Unesco Internationale Immateriaal Ergoed-lijst 

... is sinds 2013 Nederlands Immaterieel Erfgoed

...vindt zijn oorsprong in de bevrijding van Valkenswaard op 17 september 1944

...wordt al sinds 1953 officieel en groots georganiseerd

...wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door ruim 1.500 vrijwilligers

...wordt jaarlijks bezocht door 30.000 bezoekers

Jaarlijks kunnen wij rekenen op (financiële) ondersteuning van de Gemeente Valkenswaard en een groot aantal partners. Deze steun is onontbeerlijk om het evenement te kunnen blijven organiseren. Uw gift is niet alleen nodig voor het bouwen van corsowagens, maar ook voor het kunnen boeken van muziek- en theatergezelschappen en voor alle praktische zaken (zoals EHBO, veiligheid e.d.) voor de organisatie van een grootschalig publieksevenement.

Door intensivering van onze samenwerking met Theater De Hofnar uit Valkenswaard, de hulp van gemeente Valkenswaard is het ons gelukt om het bloemencorso gratis te maken, zodat nog meer bezoekers van een lange en enerverend weekend met Valkenswaardse gastvrijheid kunnen genieten.

De kans is groot dat u familie, vrienden, collega's of buren heeft die op één of andere manier bij het corso betrokken zijn. Voor onze vrijwilligers is het corso meer dan alleen die ene zondagmiddag. Die zondagmiddag is een afsluiting van een jaar voorbereiden en samenwerken met een club gelijkgestemden. Het samen voortzetten van een lange traditie.

Wij weten dat veel mensen het corso een warm hart toedragen. Ons corso is ook uw corso. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijke sponsoren om 'ons corso' te ondersteunen. Dit kan middels één van onderstaande sponsorpakketten, maar kan ook door het schenken of uitlenen van materialen, het helpen met kennis of dienstverlening.

Bekijk de sponsormogelijkheden voor bedrijven / sponsoren

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >
Corso logo
2 november 2022 Thema presentatie 2023! Zaterdag 5 november
Zaterdag 5 november presenteert Corso Valkenswaard het nieuwe thema. De presentatie vindt plaats in Theater De Hofnar. Ben jij er bij?
lees meer >
Corso logo
28 oktober 2022 Juryrapport Corso Valkenswaard 2022
Wat vond de jury van de corsowagens? Wat was goed en wat zijn de tips?
lees meer >
Corso logo
29 september 2022 Corso is voor iedereen! Ook voor jou?
Corso is voor iedereen! Iedereen kan iets bijdragen aan het grootste culturele evenement van Valkenswaard. We komen graag met je in contact!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn