Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Wil je meehelpen

Ons evenement steunt op de inzet van meer dan 1.500 vrijwilligers, zowel bij de bouwgroepen, maar ook zeker ook bij de werkgroepen vanuit de stichting Bloemencorso Valkenswaard. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het slagen van ons evenement.

Corso Valkenswaard is het gezelligste corso van Nederland. Sinds eind 2021 zelfs UNESCO immaterieel erfgoed! Wij hebben voor iedereen wat te bieden en het wordt ieder jaar mooier en groter. Wil jij er, samen met ons, de schouders onder zetten?

We horen graag wat jij leuk vindt om te doen. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je aan het corso wilt besteden. Vul in 2 minuten dit interesse formulier en laat ons jouw wensen weten. Neem dus vooral contact met ons op, als je iets wilt betekenen voor het grootste jaarlijkse culturele evenement van Valkenswaard!

Ja, ik wil het interesse formulier invullen om mee te helpen met Corso Valkenswaard

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >
Corso logo
2 november 2022 Thema presentatie 2023! Zaterdag 5 november
Zaterdag 5 november presenteert Corso Valkenswaard het nieuwe thema. De presentatie vindt plaats in Theater De Hofnar. Ben jij er bij?
lees meer >
Corso logo
28 oktober 2022 Juryrapport Corso Valkenswaard 2022
Wat vond de jury van de corsowagens? Wat was goed en wat zijn de tips?
lees meer >
Corso logo
29 september 2022 Corso is voor iedereen! Ook voor jou?
Corso is voor iedereen! Iedereen kan iets bijdragen aan het grootste culturele evenement van Valkenswaard. We komen graag met je in contact!
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn