Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
6 t/m 8 september 2024

Wil je meehelpen

Ons evenement steunt op de inzet van meer dan 1.500 vrijwilligers, zowel bij de bouwgroepen, maar ook zeker ook bij de werkgroepen vanuit de stichting Bloemencorso Valkenswaard. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het slagen van ons evenement.

Corso Valkenswaard is het gezelligste corso van Nederland. Sinds eind 2021 zelfs UNESCO immaterieel erfgoed! Wij hebben voor iedereen wat te bieden en het wordt ieder jaar mooier en groter. Wil jij er, samen met ons, de schouders onder zetten?

We horen graag wat jij leuk vindt om te doen. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je aan het corso wilt besteden. Vul in 2 minuten dit interesse formulier en laat ons jouw wensen weten. Neem dus vooral contact met ons op, als je iets wilt betekenen voor het grootste jaarlijkse culturele evenement van Valkenswaard!

Ja, ik wil het interesse formulier invullen om mee te helpen met Corso Valkenswaard

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
10 september 2023 Uitslagen Corso & Cultuur Festival
Buurtschap Hazestraat, met Tuin der Verbeelding de grote winnaar van de editie 2023
lees meer >
Corso logo
10 september 2023 Publieksprijs! Wie vind jij de winnaar?
Jouw stem telt? Stemmen kan op zondag 10 september tussen 11.00 en 18.00 uur. Alle publiekstemmen worden bij elkaar opgeteld en vormen de winnaar van de Publieksprijs.
lees meer >
Corso logo
5 september 2023 Corso en Cultuurmunt
We hebben iets nieuws! Geniet van een drankje en hapje tijdens het Corso & Cultuur Festival en maak gebruik van de Corso en Cultuurmunt en steun daarmee dit gratis evenement!
lees meer >
Corso logo
29 augustus 2023 Online programma Corso & Cultuur Festival 2023
Dit jaar vindt, van 8 t/m 10 september, de tweede editie van het gratis Corso & Cultuur Festival plaats.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn