Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
8/9/10 september 2023

Wil je meehelpen

Ons evenement steunt op de inzet van meer dan 1.500 vrijwilligers, zowel bij de bouwgroepen, maar ook zeker ook bij de werkgroepen vanuit de stichting Bloemencorso Valkenswaard. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het slagen van ons evenement.

Corso Valkenswaard is het gezelligste corso van Nederland. Sinds eind 2021 zelfs UNESCO immaterieel erfgoed! Wij hebben voor iedereen wat te bieden en het wordt ieder jaar mooier en groter. Wil jij er, samen met ons, de schouders onder zetten?

We horen graag wat jij leuk vindt om te doen. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je aan het corso wilt besteden. Vul in 2 minuten dit interesse formulier en laat ons jouw wensen weten. Neem dus vooral contact met ons op, als je iets wilt betekenen voor het grootste jaarlijkse culturele evenement van Valkenswaard!

Ja, ik wil het interesse formulier invullen om mee te helpen met Corso Valkenswaard

Bloem
Laatste nieuws
Corso logo
9 februari 2023 Maak jij ook een dahlia-object in 2023?
Om het corso nog toegankelijker te maken voor deelnemers in, maar vooral ook buiten Valkenswaard, is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te doen met het maken van een eigen dahlia-object.
lees meer >
Corso logo
8 februari 2023 Mooie vacature beschikbaar!
Stichting Bloemencorso Valkenswaard heeft eind dit jaar een leuke functie van bestuurslid PR & Communicatie beschikbaar. Na dit seizoen neemt na 7 jaar Robin Wijnen als bestuurslid afscheid.
lees meer >
Corso logo
30 december 2022 www.onscorso.nl bijgewerkt met 2022
De uitslag en de foto's van 2022 zijn toegevoegd aan www.onscorso.nl
lees meer >
Corso logo
5 november 2022 Thema 2023 Hocus Focus
Het thema 2023 is: Hocus Focus "Het is niet wat het lijkt". Als je vanuit een ander standpunt of perspectief bekijkt ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Een verrassende, andere kijk op dingen.
lees meer >

Meer nieuws

Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn